A je to tu!!!
Keďže tohto roku ešte žiadná súťaž nebola, tak po konzultáciach s adminmi a niekoľkými ďalšími indivíduami som si vzal na svoje plecia síce náročnú ale za to milú úlohu zorganizovať a vyhlásiť poviedkovú súťaž.
SG - Bard 2012
Po skúsenostiach, ktoré získal Dragon s organizovaním poslednej súťaže, som sa rozhodol okresať kategórie a upraviť pravidlá, takže sa vám možno bude zdať skromná oproti minulým súťažiam. Verím však, že to bude len k prospechu veci.
Pravidlá:
- súťažná kategória je len jedna - najlepšia poviedka/príbeh/atd.
- nominované sú všetky poviedky (dokončené aj nedokončené), ktoré boli vydané v roku 2012. (platí to pre všetky poviedky, ktoré mali hoci len jednú časť/kapitolu vydanú v roku 2012)
- každý užívateľ tohto fóra môže udeliť jeden hlas pre prvé miesto, jeden hlas pre druhé miesto a jeden hlas pre tretie miesto. Na každé miesto môže byť nominovaná iba jedna poviedka/príbeh (na prvom mieste budem v rámci vyhodnotenia dávať poviedke tri body, na druhom dva a na trreťom jeden bod, takže si dobre rozmyslíte poradie, v ktorom poviedky nominujete).
- pre prehľadnosť prosím, aby ste písali k nominovanej poviedke aj autora
príklad:
1. miesto - Dolinarth (Aiwendill)
2. miesto - StarGate: Intervention (Daedalos304)
3. miesto - Príbeh Vesmíru (Dragon)
- súťaž prebieha od dnešnej polnoci (teda o polnoci z 30. novembra/listopadu na 1. decembra/prosince 2012) do silvestrovskej polnoci (teda do polnoci z 31. decembra/prosince 2012 na 1. januára/ledna 2013).
- autor víťaznej poviedky získa lukratívny a prestížny titul SG-Bard, ktorý bude zároveň jeho hodnosťou na tomto fóre (keby ste nevedeli, tak jeden titul SG-Barda bol už raz dávno udelený a má ho užívateľ noximo. stačí si to vyhľadať v zozname registrovaných userov).
dúfam, že som na nič nezabudol...
P.S.: ja ako organizátor súťaže sa vzdávam práva hlasovať...
- vyhodnotenie bude po skončení súťaže v prvý januárový týždeň...
Výsledky zde:
viewtopic.php?p=333442#p333442