Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Rozepsané/Nové povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nádherný a vtipný díl ale doufam že brzo bude nějaká akce :D :D :D no hezky jsem se nasmál :D :D

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Daedalos304 se ještě nestihl vyjádřit, snad nebude vadit, když se první zapojím já.

Je dvacet dílů a jeden díl má asi 4-5 partů. Záleží jak to Dady bude dělit.
Ta "akce" pokud se nemýlím již brzy nastane, aspoň nějaká.

A teďka na sebe něco prásknu. Jak asi většina ví, taky už jsem něco málo napsal a zde na foru působím snad necelé 3-4 roky.No a asi před měsícem jsem s Dadym odhalil, že 2x2 postavy považuji za jednu.

Marks & Kleinman
Cooper & Meyers

Ale člověk se má co divit, kord Marks a Kleinman.. ti jsou si tak podobní.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

souhlas já myslel že jsou jeden a ten samej v seriálu :D

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak i vám děkuji....těší mě vaše nadšení :D

Marks x Kleinman...měli byste si v tom udělat pořádek dámy a pánové :D scén s nimi bude víc :) navíc u jednoho z nich udělám takovou malou věc, kterou sem snad u nikoho nečetl :)

jinak kluci na fóru se vyjádřili ke slastnému vyskočení Hammonda ze subprostoru, takže vám teď popíšu můj myšlenkovej pochod, jak si to představuju :D

hammond letí => čas opuštění = 0 => Marks vypne napájení hypermotorů, čímžto loď opustí zcela plánovaně a nikým a ničím nerušeně hyperprostor ergo. naprosto slastné opuštění :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To bych potom chtěl vidět opačný... Už jen když si to představuji, tak je to bomba... Doslova a do písmene... a
Patas25 píše:
Cooper & Meyers Marks & Kleinman
hale já si to pletu taky a taky jsem myslel, že je to jeden a tentýž herec...

Odpovědět s citací

Haj dady.. trochu výtka. Marks vypne napájení k motorům? To by podle mě mělo být automatické, páč se sekne jenom o vteřinu a už můžou skončit někde v p*****(ne jako daleko ale v něčem)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ne nutně...to že vypne napájení jen znamená, že hypermotor dojede na zbylou energii v motorech a v pravý čas automaticky opustí hyperprostor...to už je pak na kadžým autorovi zvlášť, jak si to vymyslí a odůvodní :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, ono se to hlavně odůvodňovat vůbec nemusí :) Prostě se jen napíše, že opustí HP a je to. Jedině že by ses v těch dramatických výstupech nějak vyžíval :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

třeba jich pár bude :D, co vy víte...takže aby byly dramatický i krásný, tak z toho důvodu slastné opuštění HP :D

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

WOW, já nemyslela, že když začnu s Marksem a Kleinmanem, že se to tu tolik rozepíše :D Ale netušila jsem, že spousta lidí si plete oba dva.
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Mé povídky
StarGate Ships StarGate Speciály StarGate Genesis

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Konečne sa mi podarilo prečítať aj pokračovanie a nemám čo dodať ku komentárom ktoré tu boli napísané. :) Proste výborná aj vtipná časť a neostáva nič iné ako počkať do Stredy (čo si si na nás vymyslel s tými loďami :palka: ). :wink:
:bravo: :arrow: :yahoo:
:bye:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

kasparova655365: a přitom jsou tak rozdílní :)...ale co, já si zase pletu jednovaječný dvojčata...:D

puk: jsem rád, že se díl líbil...(pravdou však je, že humor půjde velice brzy stranou...) a lodě? co čekat no...old buddies :)

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Posledné slová si napísal latinkou po Čínsky? :shock:
:box2:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já bych si typnul, že to bude rasa, která bude/byla ironicky označována za "přátele", takže podle mě Oriové (Tomin), replikátoři (jsou mrtví takže pochybuji), nebo Ascheni...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ono moc možností není co? :D

u mě nejde ani tak o nějaké extra překvapení, jako o extra uvedení na scénu :)

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak s těmi překvapeními doufám taky šetřit nebudeš. Taky jsme zvědavi na něco nevídaného, něco neokoukaného :)

No, nebudeš to mít lehký, abys nás potěšil a uspokojil :D

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

možností je mnoho, některé pravděpodobnější než jiné, ale přesto tu jsou... Proto je těžké odhadnout co se stane... Přece jediný, kteří to vědí, jsou lidé z Vaší skupiny skvělých autorů a modelářů...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Speedy: Upřímně řeknu, že moc překvapení se asi nedočkáte...ne spíš, že bych neměl nápady nebo tak...ale pokud chce člověk udržet jistou rovinu návaznosti a reality, musí tomu něco obětovat...ale i tak si myslím, že jsem z toho mála vytřískal hodně...nuže posoudíte časem sami, jak moc se mi to povedlo...:), ale už dsot spamování..:D těšte se na středu :D

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A že toho spamování je tady dost. Tolik postřehů ke dvěma partům dílu jsem snad nikdy nezažil :D

Mně se třeba líbilo u St0rma, že se z velké části odprostil od té předem stanové SG linky a pustil se do něčeho úplné nového, obsadil nové postavy, jejichž charakteristikou si mohl krásně pohrát, bylo to prostě něco úplně nového. Takhle když budeš mluvi o Gou'auldech, tak už nemůžeš říct, že to jsou dva a půl metroví zelení panáci a mají rádi čokoládu :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to máš pravdu...St0rm je v tomhle ohledu snad o pět levelů výš...:) a upřímně jsem se mu chtěl snažit i vyrovnat...(pak jsem ale přečetl Noximův Portmolior a chytla mě taková depka, že jsem to rozdejchával ještě tři týdny...) nicméně alespoň dle mého názoru, i když nevymýšlím nic originálního, tak jsem měl při zpětném čtení gradující radost z napsaných dílů (takže jak jsem již dříve zmínil, klíčové asi budou díly 10 - 19 + i ta dvacítka s níž nejsem spokojen, ale za boha nemůžu přijít na to, jak ji vykepšit :D)

a co se spamu týče...je to masakr :D (i když pokud se neřeší vyloženě pytloviyn a aspoň okrajově to souvisí s povídkou, proč to neřešit :) - viz. Marks x Kleinman

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak se vyjádřím i já. Udělal jsem korekci 2. dílu, takže na 3-4 týdny díly jsou připravené.

Toto je spoiler!!!:
Pokud jde o konec 20. dílu, tak mnoha lidem spadne brada až na zem a budou schánět nejblížší zbraně a hledat Daedalosovu adresu. :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Asi tak nějak. Jakop reakci na poslední díl opět vystihl.. xDD

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno vy jste mi ale dvojička...jeden začne a druhej musí zákonitě dodělat co? :D (jinak, adresu ze svého profilu těsně před posledním dílem smažu :D)

Odpovědět s citací

Stejnak si většinu času v brně a pokud vím, posílal si mi mapku, kde bylo označeno: Kam chodíš do školy a kde máš privát. Tak to vidím že nebudu mazat historii, a pak založím nějakou aukci, jak vydáš poslední díl. :-D

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: To si mi to nemohl dát, když ho ukázal nám? Já nebýt toho, že vím, co asi tak chystá v dalších, tak bych vraždil velmi nehumánním a krvavým způsobem. :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

PředchozíDalší

Zpět na Rozepsané/Nové povídky