Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Všem čtenářům téhle povídky se chci moc omluvit, ale po desátém díle dávám pauzu. Kvůli zmařenému počítači mě přestala chuť na psaní. Bojím se totiž o to, aby se ta povídka nesmazala :( Mám potíže s tím, že se mě vše předělává z Fat32 nebo NTFS do RAW, ze kterého nemohu navrátit souboru zpátky :(
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Zdravím,
neděle je opět tu a já vám sem dávám druhou část dílu. Doufám, že se vám bude líbit, a že zanecháte malý komentář.
Přeji krásné čtení. :)

Epizoda 9 : Nová hrozba, part 2

Prostor, Země, Odyssey, můstek
Celá posádka byla připravena na svých místech a pouze čekala na příchod Markse. Marksová už nevěděla, co má dělat a tak s Evansovou přepsaly pár programů a pomocí konzol hrály šachy, když jim Evans zabavil tablety.
„Kde sakra je? Už tu sedím přes dvě hodiny a on se někde válí.“
„Poručíku, i když je to váš bratr, tak nezapomínejte, že je to taky váš velitel“, řekl Evans, který stál ve přední části můstku.
„Ale je to můj bratr. A na tom se nic nezmění.“
„Krom jeho obličeje“, řekla Evansová při pohledu na chodbu, kde zahlédla Markse s Carterovou.
„Co tím myslíš?“ zeptala se Marksová. Hned potom na můstek přišel Marks a Marksová na něj „vyvalila“ oči, když viděla jeho obličej.
„Brácho. Co…?“ Jane se ho chtěla na něco zeptat, jenže ji Kevin přerušil slovy: „Jestli se mě někdo bude ptát na to, co se mi stalo, počítejte s tím, že budete mít službu v kuchyni nebo vás přiřadím k uklízečům.“
„Jistě. Kurs?“
„K3P-983“, odpověděl Kevin a sedl do křesla.
„Rozkaz“, řekla Marksová a po chvilce dodala: „Kurs je nastaven, aktivuji hyperpohon.“
Odyssea, která byla na oběžné dráze Země, se dala do pohybu a po chvilce vstoupila do hyperprostoru.

Hyperprostor, Odyssey, můstek
Kevin na chvilku zaklonil hlavu dozadu a pak se obrátil na sestru.
„Kdyby něco, budu v kajutě.“
„Jsi vážně v pořádku?“
„Jo, jen mě třeští hlava“, odpověděl Kevin, vstal z křesla a odešel z můstku. Marksová pohlédla na Carterovou a pro jistotu se jí zeptala: „Že to byl podplukovník Mitchell?“
„Bohužel ano. Ale nebojte se, já se o něj postarám. Proto jsem taky tady.“
„Děkuji.“ Sam se na ni usmála a pak šla za Kevinem.

Země, SGC, jídelna
Po ošetření na ošetřovně šel Mitchell do jídelny, kde se na něj všichni dívali. Nezbývalo mu nic jiného, než se před nimi skrýt a tak sednul na místo, kde na něj nikdo neviděl. Chvilku potom, co sedl na židli, přišel za ním Jackson, který se krátce zasmál, když ho uviděl. Mitchell zakroutil hlavou a Jackson mezitím k němu sedl.
„Moh…?“
„Ne.“
„Ještě jsem neřekl co.“
„Taky nemusíš, protože vím, na co se zeptáš.“
„Ó, pan vševědoucí. Tak povídej“, řekl Jackson a opřel se.
„Byl to Marks“, vyšlo z Mitchella.
„Já to tušil. Kdo vyhrál?“
„Remíza.“
„To je tak, že se pleteš do věcí, kterým nerozumíš“, řekl vesele Jackson a Mitchell zakroutil hlavou a opřel se.

Hyperprostor, Odyssey, Marksova kajuta
Když Kevin přišel do své kajuty, hned šel k posteli. Sundal z ucha vysílačku a položil ji na stůl. Pak lehl na záda do postele a povzdychnul. Hned po něm přišla do kajuty Sam. Když viděla, že leží na zádech, okřikla ho, aby lehl na bok. Jakmile ji Kevin uposlechl, vytáhla z kapsy látkový kapesník, který namočila ve studené vodě. Pak šla k němu a přiložila mu kapesník na čelo.
„Měl jsi tuto misi odložit, jestli je ti špatně.“
„To vypadám tak špatně?“ Sam se více než méně tomu přiklonila. Kevin povzdychnul a zavřel oči.
„Tak se vyspi. Jestli ti pak bude stejně, tak tě vezmu na ošetřovnu. A kdyby bylo nejhůře, tak poletíme zpátky na Zem.“
„To bude dobrý, slibuji“, řekl Kevin. Sam lehla vedle něho a přitom mu držela na čele kapesník, který v tuto chvíli sloužil, jako obklad.

Hyperprostor, Odyssey, chodba – o půl hodiny později
Jane měla o Kevina strach, když uviděla jeho obličej, a tak šla chodbou k jeho kajutě. Při cestě k němu četla na tabletu rozkazy téhle mise, která má trvat celý týden. Ke K3P-983 by měli dorazit přibližně za den a kousek. V rozkazech bylo, že mají prověřit jeden objekt, který nedokážou ze Země rozpoznat. A také, že mají doplnit stanovišti Gamma zásoby. Jane po dlouhém čtení sklonila tablet a zastavila se před bratrovou kajutou.

Hyperprostor, Odyssey, Marksova kajuta
Jediní tři lidé znali Kevinovo heslo. Když Sam zaslechla otvírání dveří, tiše vstala z postele a šla ke dveřím, u kterých stála Jane. Sam pokynula prstem, aby byla potichu. Pak ukázala na Kevina a ona hned pochopila, o co se jedná.
„Jak mu je?“ zeptala se tiše Jane.
„Je mu blbě, ale nechce to přiznat“, odpověděla Sam a obě šly ke stolu, kolem kterého sedly.
„Takový on je. Kvůli čemu se vůbec popral?“ Sam se moc nechtě o tom mluvit, ale když je Jane Kevinovou sestrou, tak se rozhodla, že jí to řekne pod podmínkou, že to nikomu neřekne. Jane s podmínkou souhlasila a tak jí Sam řekla celou pravdu.
„Před několika měsíci, než jsem poznala Kevina, jsem měla krátký vztah s Mitchellem, který jsem rychle ukončila. Pravidla nám to stejně zakazují. V tomhle případě s Kevinem ne, protože jsme každý jinde. No, brzy to bude jinak, protože jakmile se vrátíme na Zem, zažádám o okamžité přeložení na Odysseu. Mitchell totiž nedokáže překonat, že žiji s Kevinem a odcházím z SG-1. Jak už asi víš, tak za necelý tři čtvrtě roku přebírám loď třídy Daedalus, George Hammond. Tak jsem ji pojmenovala.“
„Takže se Kevin popral kvůli vám?“
„Tobě. Jo, popral.“ Jane se nechápavě podívala na Sam a ta jí pak řekla, že jí klidně mimo můstek a službu může tikat. Sam s Jane seděly téměř tři hodiny kolem stolu, kde spolu mluvily, než se z interkomu ozvala poručík Evansová: „Podplukovníku, máme pro vás zprávu ze stanoviště Gamma.“ Sam rychle vzala do rukou vysílačku a šla ke dveřím.
„Tady Carterová, přepněte se na vysílačku“, řekla tiše s pohledem na Kevina, který sebou trochu zavrtěl. Jane šla k němu a sedla vedle něj na postel.
„Hotovo“, ozvala se z vysílačky Evansová.
„Co v té zprávě je?“
„Stanoviště Gamma nás žádá, abychom se u nich zastavili už teď. Nemohou čekat na zpáteční cestu. A k tomu jejich dálkové senzory zaznamenaly přílet dvou nejspíše Goa’uldských mateřských lodí“, odpověděla Evansová.
„Chvilku vydržte, za chvilku tam za vámi přijdu.“
„Ano, madam. Ale co podplukovník Marks?“
„Bohužel, ten v tuto dobu nemůže, protože spí.“
„Taky si to potom, co se mu přihodilo, zaslouží“, odpověděla Evansová a Sam vypnula vysílačku. Jane na ni pohlédla a kývla hlavou, že je vše v pořádku. Sam se usmála a pak odešla z kajuty, kde Jane hlídala svého bráchu.

Hyperprostor, Athena, můstek
Už je to několik měsíců potom, co byl Asgardský panel s hyperpohonem nefunkční kvůli jedné skupině. Svitsová jim od té doby nedává pokoj a pořád jim přiděluje nějakou práci. Jednou je nechala připravit oběd, který se jim rovnou i nepovedl. Jenže co si navařili, to si také sní. Všichni měli peklo krom majora Barty, který svůj čin odpracoval spolu se Svitsovou, když vše zprovoznili spolu. I přesto, že se to všechno stalo před několika měsíci, má stále černé svědomí. Když něco chtěl udělat, vždy šel za Svitsovou a zeptal se jí. Pak teprve udělal to, co chtěl.
Právě teď seděl u konzole a prováděl diagnostiku všech systémů.
„Madam, všechny systémy pracují na sto procent“, oznámil major. Svitsová se vzdálila od skleněné mapy a šla k majorovi, který zobrazil diagnostickou zprávu na obrazovku. Barta povzdychnul a Svitsová si toho všimla.
„Majore. Od té doby, co jste se přiznal, se chováte jinak. Zapomeňte už na to a buďte tak, jak jste býval předtím.“
„To je těžký, madam.“
„Majore. Kdybych o vás pochybovala, nebyl byste tady a nebyl byste mým prvním důstojníkem. Tím, že jsem si vás vybrala, vám dávám najevo, že vám důvěřuji. Nezklamte mě.“
„Ano, madam.“
„Ještě změnit ten tón a už to bude v pořádku.“ Barta se usmál a Svitsová už byla spokojena. Usedla do velitelského křesla a vydala rozkaz: „Opusťte hyperprostor, štíty na maximum.“

Hyperprostor, Odyssey, Marksova kajuta
Kevin po čtyřhodinovém spánku se pomalu probouzel. Otevřel oči, pohlédl na Jane a pak pomalu sednul.
„Už je ti lépe?“
„Jo. Kde je Sam?“ zeptal se Kevin při rozhlížení kolem sebe.
„Je na můstku. Volali ze stanoviště Gamma a tak se tam musíme stavit o něco dříve, než bylo v plánu.“ Kevin kývnul hlavou a pak z nosu vyndal vatu, která byla nasátá krví. Vevnitř měl zaschnutou krev a tak Jane vytáhla z lékárničky tyčinky do uší, které namočila do horké vody. Kevin pak zaklonil hlavu a Jane pomocí tyčinek mu vyčistila nos od krve. Potom už vypadal lépe než předtím. Usmál se na Jane a vstal z postele. Pak vzal vysílačku a dal si ji za ucho.
„Můžeme?“
„Jistě“, odpověděla Jane a oba odešli z kajuty.

Hyperprostor, Odyssey, můstek
Sam v klidu seděla ve velitelském křesle, ale ne na moc dlouho. Na můstek přišla Jane s Kevinem. Sam se usmála a uvolnila mu místo. To samé udělal Mike, který Jane uvolnil místo u pilotní konzole.
„Tak jak jste na tom?“ zeptal se Marks, který byl o situaci obeznámen při cestě k můstku.
„Minuta do výstupu“, odpověděla Evansová.
„Jakmile vystoupíme z hyperprostoru, spojte mě se stanovištěm Gamma.“
„Ano, pane.“

Stanoviště Gamma, základna
Plukovní Steven Torell, velící důstojník stanoviště Gamma, přichází do řídící místnosti, kde na něj čeká kapitán Terens s hlášením o situaci.
„Kapitáne.“
„Pane. Odyssea právě opustila hyperprostor, chce s vámi mluvit podplukovník Marks.“
„Tak mi to pusťte“, řekl plukovník a stoupl před obrazovku, která stále zůstala černá. Torell pohlédl na kapitána a ten mu to rychle vysvětlil: „Pane, přijímáme pouze audio. Podplukovník Marks má k tomu své důvody, o kterých by prý nerad mluvil.“
„Tak mu vyřiďte, že bych ho rád viděl.“ Kapitán rychle poslal zprávu na Odysseu. Odpověď přišla poměrně rychle. Ve zprávě stálo: „Připravte se na transport.“ Kapitán pohlédl na plukovníka, který během několika vteřin zmizel ze základny.

Prostor, Stanoviště Gamma, Odyssey, můstek
Marks v klidu seděl ve velitelském křesle a čekal na plukovníka Torella, který se objevil na můstku během pár vteřin. Torell pohlédl za sebe a uviděl Markse, kterého se málem leknul.
„Podplukovníku?“
„Plukovníku. Děje se něco?“ zeptal se Marks a vstal z křesla.
„Vlastně… Ano, děje. Co to máte s obličejem?“ zeptal se plukovník Torell. Marks stoupnul před něho a pak pokrčil rameny.
„To nic není. Kdy jste zaznamenali přílet lodí?“ zeptal se Marks a Carterová se k oběma připojila. Torell pohlédl na Carterovou a řekl: „Vás bych tady nečekal.“
„Taky to bylo neplánované“, odpověděla Carterová a pohlédla na Markse, který čekal na odpověď.
„Přílet lodí byl zaznamenán před více jak dvěma hodiny. Pouze dvě lodě míří k nám. Bohužel nevíme jaký typ. Předpokládali jsme Goa’uldy, jenže jsme se spletli. Tenhle typ jsme ještě nikdy neviděli.“
„Takže přátelé či nepřátelé?“ Kevin pohlédl jak na Sam, tak i na Stevena, který pokrčil rameny.
„Doba příletu lodí?“
„Necelá hodina“, odpověděla Marksová.
„No, tak se jdeme připravit na setkání“, řekl Marks. Všichni tři se podívali dopředu a pozorovali prázdný prostor.
Po dlouhých padesáti minutách čekání zbývá jen minuta do příletu nových kamarádů. Plukovník Torell byl přenesen zpátky na základnu a čekal na hlášení od Markse, který seděl ve velitelském křesle. Všichni na můstku byli připraveni na okamžitý zásah, kdyby se ukázalo, že noví kamarádi jsou ve skutečnosti nepřátelé.
„Necelých třicet vteřin“, oznámila Marksová.
„Štíty na maximum! Při jakémkoliv náznaku útoku nabijte zbraně a palte. Nečekejte na můj rozkaz“, rozkázal Marks. Evansová s Marksovou byly u svých konzol připraveny na okamžitý zásah. Evans pohlédl na Markse a kývnul hlavou. Tím mu dal znamení, že je vše připravené. Carterová nakoukla Marksové přes rameno na obrazovku, na které měla zobrazené dálkové senzory, které udávaly přílet lodí za pět vteřin. Marksová měla připravený prst na tlačítku, kterým pouhým stisknutím aktivuje zbraně.
Během několika vteřin se v prostoru poblíž planety otevřelo hyperprostorové okno. Po pár desetin sekundách se vynořily dvě lodě neznámého typu. Trup obou lodí byl jiný než u ostatních lodí. Obě lodě byly podobné Goa’ulským, ale měly výrazné změny.
Marks pohlédl na sestru a řekl: „Spojte mě s těmi loděmi.“ Marksová zmáčkla na pár tlačítek a řekla: „Můžete.“
„Tady je podplukovník Kevin Marks, velitel pozemské lodi Odyssea. Vstoupili jste na naše území. Buď opustíte tuto oblast, nebo budete zničeni. Při nejlepším se nám představte a my toto rozhodnutí zvážíme a možná i stáhneme. Máte pět minut na odpověď nebo začneme střílet.“ Po těchto slovech povzdychnul a pohlédl na Sam, která byla stejně jako on zvědavá na jejich odpověď.

To be continued
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 832
Bydliště: Stratis a občas Litomyšl
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
:D čekal jsem boj, nebo něco o tech nepřátelích, nic moc zajímavého se tu nestalo, předěšlý díl se mi líbil víc, ale jinak nebyl špatný :D :twisted:
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
:D Děkuji za komentář. To hlavní jsem nechala na závěr tohoto dílu. Chtěla jsem zveřejnit ještě kus, ale to už by nebylo tak napínavé. Alespoň můžeš přemýšlet o těch nových kamarádech /nepřátelích. Co budou zač? Jestli mají jistě cíle, atd... :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
No jasně napínej nás i když mam teoriji kdo to je ale nebudu jí řikat.

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 832
Bydliště: Stratis a občas Litomyšl
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
Nějací goauldi , fakt nevim :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
deadalos píše:
i když mam teoriji kdo to je ale nebudu jí řikat.

Jestli myslíš ty emzáky :D z Atlantidy, tak tě ujišťuji, že to nejsou :D

coldvel píše:
Nějací goauldi , fakt nevim :D

:D Těsně vedle, Goa'uldi to taky nejsou :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Ne ty nemyslím.

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Goauldi převzali technologie od svých hostitelů, pokud jsem to ze seriálu správně pochopil, takže jestli jsou ty lodě podobné Ha'taku jsou buď vylepšené a vlastní je nějaký Goa'uld, který přežil, nebo je to vylepšení od LA, která Ha'taky převzala. Je tu pak možnost, že jsou to plavidla bytostí, od kterých Goa'uldi Ha'taky převzali. Pak už zbývají snad jen Jaffové. Taky je tu možnost, že je to úplně jinak. :lol:
!!DEMACIA!!

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 832
Bydliště: Stratis a občas Litomyšl
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
LA ? :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
190060543 píše:
Goauldi převzali technologie od svých hostitelů, pokud jsem to ze seriálu správně pochopil, takže jestli jsou ty lodě podobné Ha'taku jsou buď vylepšené a vlastní je nějaký Goa'uld, který přežil, nebo je to vylepšení od LA, která Ha'taky převzala. Je tu pak možnost, že jsou to plavidla bytostí, od kterých Goa'uldi Ha'taky převzali. Pak už zbývají snad jen Jaffové. Taky je tu možnost, že je to úplně jinak. :lol:

Bereš to s logikou a jsi velmi blízko :)

coldvel píše:
LA ? :D

LA => Los Angeles..... ne Luciánká aliance
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 305
Bydliště: Jindřichův Hradec
Pohlaví: Muž

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
děkuji mockrát :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Hele nezapoměl si na jisté lidské přátele kteří jsi řikají klub přátel symbiontů? :D

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
deadalos píše:
Hele nezapoměl si na jisté lidské přátele kteří jsi řikají klub přátel symbiontů? :D


Jestli myslíš "Společnost" jak jim říkali v seriálu tak ty řadím mezi Goa'uldy. Byly s nimi spjati a jestli jsem to správně pochopil tak pro ně vlastně pracovali.
!!DEMACIA!!

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
nn ty nemyslim neřek jsem klub přátel goaldů ale symbiontů :D

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
deadalos píše:
nn ty nemyslim neřek jsem klub přátel goaldů ale symbiontů :D


Tak to pak asi nevím, nic mě nenapadá :cry:
!!DEMACIA!!

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
fajn poradím víc bílé uniformi lodě hlavně ty staré nákladní a používají hlavně zaty

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Tokrové... To jsou ale Goa'uldi, akorát nemají rádi, když se jim tak říká.
!!DEMACIA!!

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
No jj ale je mezi nimi rozdíl oni jsou rádi že maj v hlavě symbionti a hostitelé goualdů zas ne protě jsou mezi nimi významné rozdíli.

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Rozdíl je dalo by se říct v jejich fylozofii. Dají se přirovnat k Lanteanům a Oriům. Stejný druh, jiné postupy, názory a jméno.. :D
!!DEMACIA!!

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
jj to máš pravdu no.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Všichni jste tak blízko, ale jak už jsem psala předtím coldveli, Goa'uldi to nejsou. Nemají s tím nic společného :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
budu hádat je to 300 ras z různých koutů galaxie kde se všichni sesšli a nalezli tyto lodě a dohodli že budou pro všechny ? :D :D

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Je tu další možnost. My máme pravdu a Kasparova se plete :lol:
!!DEMACIA!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma
PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky

cron