Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Kasparova už je neděle kde je další díl :D :D :D :D :D :D :twisted:

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvky: 1007
Bydliště: Nottingham, UK
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
no to je tedy pravda kde je dalsi dil?
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
deadalos píše:
Kasparova už je neděle kde je další díl :D :D :D :D :D :D :twisted:


pal píše:
no to je tedy pravda kde je dalsi dil?


Ha, to byste po mě chtěli, co?? Ale divím se, že se vám tak pozdě chce psát. Já v tu dobu už dávno spala, zatím co jste řádili u Daedyho :D

Jinak díl bude kolem deváté/desáté hodiny. Musím rychle udělat korekci :D Vždycky ji totiž dělám před vydáním :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Zdravím všechny,
vidím, že někteří už jsou tak netrpěliví, že píší hned po půlnoci... :D No, nic se nedá dělat a tak vám sem dávám nový díl s názvem Střetnutí, který navazuje na předchozí díl. Doufám, že se vám bude líbit, a že budete komentovat co nejvíce :!: :!: Když po mně chcete, abych ho vydávala hned po půlnoci. Ale to vím, že se nestane :D

Takže :bye: :bye: a přeji krásné čtení

Epizoda 10 : Střetnutí, part 1

Mléčná dráha
Prostor, K3P-983, Odyssey, můstek

Odyssea se vzdalovala od mlhoviny, ze které se vynořilo sedm mateřských lodí Druhé aliance.
„Senzory nám začnou fungovat za několik vteřin“, oznámila Evansová. Carterová nahlížela Marksové přes rameno na obrazovku, která udávala: „Senzory nefunkční.“
„Něco mi tu nesedí“, vyšlo z Marksové. Marks na ni rychle pohlédl a zeptal se: „A co?“ Jane měla divné tušení, ale nedokázala ho potvrdit. Zmáčkla na pár tlačítek, ale nic se nestalo.
„Nabíjím zbraně“, řekla Jane a Kevin vstal z křesla a stoupnul vedle ní.
„Co se děje?“
„Právě že nic. Senzory by už měly dávno fungovat, problém je v tom, že to není tou mlhovinou. Někdo je nám prostě ruší.“ Kevin zmáčknul na pár tlačítek na konzoly a po celé lodi začal poplach.
„Otoč nás směrem k té mlhovině a zůstaň na místě.“

Prostor, Athena, Apollo, Ha‘taky Luciánské aliance
Z hyperprostoru se objevilo šest mateřských lodí Luciánské aliance, které měly schůzi kvůli plánovanému útoku na jednu z pozemských základen. Jenže jejich setkání přerušila Athena s Apollem, kteří si už na ně brousili zuby. Obě dvě pozemské lodě čelily šesti lodím, které začaly nabíjet zbraně.

Prostor, Athena, můstek
Plukovník Svitsová stála v přední části můstku a čekala na reakci všech šesti lodí.
„Madam, nabíjejí zbraně!“ oznámil Barta.
„Odpojte pojistky, ať můžeme vyslat veškeré hlavice, které máme. Jakmile budete hotov, leťte k nim blíže a zaměřte je.“
„Ano, madam.“

Prostor, Apollo, můstek
Plukovník Ellis seděl ve svém křesle a stejně jako Svitsová čekal na jejich reakci.
„Nabijte všechny zbraně! Štíty držte na maximum! Odpojte všechny pojistky na odpálení všech hlavic najednou.“ Kapitán Cooperová kývla hlavou a začala přepisovat programy, které pak schválí vyslání všech hlavic najednou.

Prostor, K3P-983, Odyssey, můstek
Na palubě Odyssey začali pociťovat první dopady nepřátelských zbraní.
„Beru všechna slova zpátky, co jsem dneska řekl. Tohle je ještě horší než rvačka s Mitchellem a srážka s dvěma loděmi.“ Po těchto slovech se všichni podívali na Markse, který se tím přiznal, že ta rvačka byla s Mitchellem. Jenže, než si uvědomil, co právě řekl, bylo pozdě. Pohlédl na ostatní a raději nic neříkal.
„Odpojte pojistky a vypusťte všechny hlavice“, řekl Marks s pohledem na Evansovou. Pak pohlédl na svou sestru a řekl: „Zahajte úhybné manévry a nabijte hlavní zbraně. Strategicky proleťte mezi jednotlivé lodě a střílejte, jak je vám libo.“
„S radostí“, odpověděla Jane.
Odyssea se plným podsvětelným tahem dala do pohybu k nepřátelským lodím, které se také daly do pohybu.

Prostor, Athena, můstek
Svitsová stojí u boční obrazovky, na které byl zobrazen známí Netan, velitel Luciánské aliance. Jak Svitsová, tak i Marks a Carterová měli s ním nevyřízené účty. A teď přemýšlela o tom, co s ním udělají. Jednu možnost by už měli. Byla snadná a rychlá. Když jí Netan řekl, že se mají vzdát, Svitsová se zasmála a opřela se o pilotní konzoly.
„Víte, já nejsem ten typ člověka, který se vzdává jen tak snadno. I když máte značnou převahu, tak říkám, že budeme bojovat až do konce. A abych ještě nezapomněla, někdo chce, abychom vás k němu přivedli. Myslím, že má s vámi nějaké plány.“ Po těchto slovech ztmavla obrazovka a Svitsová se s veselou tváří obrátila k posádce, která nevěděla, jak má reagovat.
„Co je? Když nespím více jak den, tak si to začnu užívat. To také znamená, zahajte palbu na první nepřátelskou loď. Pak zaměřte můstek, odkud vysílal Netan a přeneste všechny k nám do cely. A informujte bezpečnostní týmy, ať se připraví.“
„Ano, madam.“ Nyklová s Bartem kývli hlavou a Svitsová spokojeně usedla do svého křesla.
Netrvalo ani minutu a všechny lodě Luciánské aliance zahájily palbu na Athenu a Apolla. Obě lodě dělaly jeden úhybný manévr za druhým, aby se vyhnuly palbě nepřátelských lodí.
Svitsová po pár vteřinách sezení vstala z křesla a šla k přední konzole, na které si zobrazila diagnostiku podsvětelných motorů, protože se jí zdálo, že letí moc pomalu. Jenže, když se jí zobrazila dokončená zpráva, zjistila, že letí na plných sto procentech. Udiveně pohlédla na Bartu a ten kývnul hlavou.
„No, tak jo“, řekla Svitsová a pak se vrátila zpátky do křesla se slovy: „Zničte je, co nejrychleji to lze, jinak vypěním ještě více.“
„Rozkaz“, odpověděl Barta, který měl na starost railguny.

Prostor, K3P-983, Odyssey
Odyssee se podařilo za pouhých deset minut zničit pouze jednu loď. Jejich štíty nebyly na tom moc dobře a tak Marks rozkázal přemostit veškerou energii do štítů, zbraní a podsvětelných motorů. Když už Odyssee pomalu docházel čas, z ničeho nic Marks vstal z křesla a vyběhnul na chodbu. Carterová chtěla jít nejdříve za ním, ale pak si uvědomila, že musí zůstat na můstku.
„Štíty klesly na dvacet tři procent a on si odejde pryč“, řekla Jane.
„Zajímalo by mě, kam šel, jenže to se nejspíše dozvíme až za pár minut“, řekla Sam.
Marks běžel chodbou, která vedla k Asgardskému jádru, ke kterému byl přísný zákaz chození. Bezpečností kartou otevřel dveře a pak šel rovnou k Asgardskému panelu. V místnosti byla tma, než se Kevin dotknul kamene na panelu.
„Blbější plán mě nemohl napadnout“, řekl Kevin a začal na panelu pracovat.
Sam se zrovna dívala na obrazovku, kde se Jane zobrazila zpráva: „Asgardské jádro bylo aktivováno.“
„Co to sakra je?“ zeptala se Jane. Sam zmáčkla na její konzole na tlačítko komunikace a řekla: „Kevine, co to děláš? Tím na nás nalákáš Orie.“
„Proč myslíš, že to asi dělám?“
„No, to vážně nevím“, odpověděla Sam.
„Tím, že sem nalákáme Orie, můžeme dostat výhodu. Místo, aby šli po nás, půjdou po nich. My se pak schováme do mlhoviny, a co nejrychleji zesílíme účinnost štítů.“
„To by mě nikdy nenapadlo“, přiznala se Sam.
„Proto jsem voják a ne vědec. Neberu na nic ohledy.“ Sam se udiveně podívala na Jane, která se na ni usmála.

Prostor, Athena, Apollo, Ha‘taky Luciánské aliance
Atheně a Apollovi se mezitím dařilo lépe než na Odyssey. Na palubě ve vězení drželi Netana, který měl zlostnou náladu hned, jakmile se objevil v cele. Svitsové pak nic nebránilo ve zničení všech lodí a tak s Apollem přenesli zbylé hlavice na jejich lodě. Postupně jedna loď za druhou explodovala. A oni tomu nemohli nějak zabránit. Když vybuchla poslední loď, mohly obě lodě zvolnit tempo.
Plukovník Svitsová se otočila s křeslem na Bartu a řekla: „Výborná práce. Takže pošlete zprávu Apollu, že vyrážíme zpátky na Zemi. A taky pošlete zprávu na Zemi, že se vracíme zpátky.“
„Ano, madam.“
Po pár minutách obě lodě vstoupily do hyperprostoru.

Prostor, K3P-983, loď Druhé aliance, můstek
Nový známí Kerro, velitel Druhé aliance, seděl v trůnu, ze kterého sledoval celou situaci. Když si byl jistý, že pozemská loď proti nim nemá šanci, vydal rozkaz k zastavení palbě. Pak přišel k prvnímu důstojníkovi, kterému řekl, že má navázat spojení s Odysseou. Na obrazovce před ním se tentokrát objevila podplukovník Carterová, která přišla blíže k obrazovce.
„Kde je váš kapitán?“ zeptal se Kerro.

Prostor, K3P-983, Odyssey, můstek
„Podplukovník tu teď není. Jsem podplukovník Samantha Carterová.“
„Já vím, kdo jste vy. Patříte k SG-1.“
„Když tak patřila“, odpravila ho Carterová.
„To je jedno. Vaše štíty dlouho nevydrží, vzdejte se nebo budete zničeni.“
„Řeknu vám asi tohle. My se nevzdáváme“, řekl Marks, který se objevil na druhé straně obrazovky.
„Jak tedy chcete“, řekl Kerro a přenos z jeho lodi byl přerušen. Sam zaskočeně pohlédla na Kevina, který se na ni usmál.
„Už mi řekneš, co máš v plánu?“
„Nechám aktivované Asgardské jádro“, odpověděl Kevin.
„Cože? Proč?“ Jane se Sam vyvalily oči, protože to, co udělal Kevin, by je nikdy nenapadlo.
„Kevine, jsi si vědom, co jsi právě udělal?“ zeptala se Sam.
„Ano, jsem. Vždyť už jsem ti řekl, že proti nim nemáme šanci, tak proti nim poštveme alespoň Orie. Myslím, že je to dobrý nápad. Ale teď mě omluv, mám spoustu práce.“ Obrazovka ztmavla a Sam pohlédla na Jane, která pokrčila rameny.
„Jako vždycky“, řekla Jane mimo vysílačku.

Prostor, K3P-983, Odyssey, místnost s jádrem
Kevin pomocí jádra zobrazil hologram Heimdalla, kterého si vybral jako pomocníka. Pak napsal příkaz, se kterým mu musel pomoci právě Heimdall. Příkaz zněl: „Předělej Asgardské jádro tak, aby ho po příletu Orijských lodí nikdo nemohl detekovat.“ Pak zobrazil vedle sebe dalšího Asgarda. Tentokrát to byl Kvasir, kterého měla nejraději Jane. Po Kvasirovi chtěl, aby předělal frekvenci štítů tak, aby vydržely nejdéle. Jednou se jim to povedlo, jenže teď proti nim stojí nový nepřítel, který má lepší a novější zbraně. Po chvilce pohlédnul na senzory a usmál se. Z interkomu se najednou ozvala Marksová: „Kontakt, z hyperprostoru se vynořily tři Orijské lodě.“
„Marksová, leťte s lodí k té mlhovině“, řekl Kevin a přesunul se k Asgardskému panelu, který mu udával: „Jádro nelze detekovat.“ Jakmile si zprávu přečetl, objevila se tam další: „Štíty funkční na padesáti pěti procentech. Minimální spotřeba ZPM.“ Kevin povzdychnul a řekl: „Kvasire, ty jsi mě moc nepotěšil.“ Vedle něho se najednou objevil hologram Kvasira.
„Mám dát spotřebu ZPM na střední odběr?“
„Byl bych moc rád, kdybys to udělal, protože proti těm lodím nemáme nejmenší šanci na vítězství.“
„Dejte mi jen pár vteřin“, řekl Kvasir a pak zmizel. Kevinovi pak „trklo“ v hlavě ještě něco lepšího a šílenějšího.
„Proč mě to nenapadlo dříve?“ zeptal se sám sebe a pak šel k hlavní stanici, ke které usednul.

Prostor, K3P-983
Zatímco Orijské lodě čelily lodím Druhé aliance, Odyssea se od nich vzdalovala k mlhovině, která je po chvilce kryla. Ani k té mlhovině nemuseli letět, protože se v ní zamaskovali.

Prostor, K3P-983, Odyssey, můstek
Spokojený Marks přišel na můstek, kde ho všichni sledovali. V klidu usedl do křesla a pohlédl na Jane s opřenou hlavou o ruku. Jane se Sam se na něj nechápavě podívaly a on se na ně akorát usmál.
„Vezměte nás k nim zpátky.“
„Tak jo“, řekla Jane a s lodí letěla zpátky k nepřátelským lodím, které před několika vteřinami začaly bitvu, kterou mohla posádka sledovat z můstku.
„Vypadá to mnohem lépe, než jsem si původně myslel.“
„Co jsi udělal?“ zeptala se Sam.
„Aktivoval Asgardské jádro, zlepšil štíty a pak zamaskoval loď. Ještě něco?“
„Proč jsi ho nechal aktivované?“
„Už se mi nechtělo přemýšlet a tak jsem požádal Heimdalla, aby zabezpečil jádro a nešlo detekovat. Nikdy předtím jsem to nechtěl zkusit, protože bychom přilákali pozornost. Ale teď může být zapnutý čtyřiadvacet hodin denně bez jakéhokoliv rizika objevení. Když má člověk takovou náladu, tak ho napadnou v momentě šílené plány. Takže přecházím k další věci. Přibliž se k nim co nejblíže a stáhni z jejich lodí jakékoliv informace, které by nám v budoucnu mohli pomoci.“
„S radostí“, odpověděla Jane a nastavila kurs k lodím.

Galaxie Pegasus
Prostor, Stanoviště Betha, Daedalus
Jako kdyby to nestačilo v Mléčné dráze. Před několika hodinami zaznamenal Daedalus přílet Wraithských lodí na stanoviště Betha, kde teď právě jsou.
Plukovník Caldwell stál za skleněnou mapou, kde s několika členy posádky přemýšleli o plánu útoku. I přesto, že k nim míří pouze dvě lodě, plukovník pro jistotu doporučil evakuaci stanoviště. Když plán obrany byl prokonzultován, vrátil se do svého křesla. Kapitán Kleinman seděl jako obvykle na svém místě, ze kterého nerad odcházel. Na senzorech zatím nic nebylo, ale Wraithské lodě se mají objevit za pár minut. Caldwell nařídil zesilnit štíty, aby měly lepší účinnost, pak chtěl mít veškeré zbraně v pohotovosti. Při cestě ze Země doplnili veškeré hlavice typu Mark VIII, IX a X. A jakmile se Daedalus vrátí zpátky, budou na něj integrovány nové Asgardské zbraně. Jádro po dohodě s prezidentem bude pouze na Odyssee a Hammondovi, který bude do několika měsíců plně zprovozněn.
„Pane, zaznamenávám otevírání hyperprostorového okna“, oznámil Kleinman.
„Bojová pohotovost! Štíty na maximum, nabijte zbraně!“ rozkázal Caldwell. Během několika vteřin ztmavly světla a po celé lodi se spustil poplach. Veškerá posádka byla na svých místech a čekala jen na rozkazy od svých velících.

Prostor, Stanoviště Betha
Poblíž planety se z hyperprostoru vynořily dva Wraithské úly, které si to hned namířily k Daedalu, když se jim objevil na lodních senzorech.

To be continued
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 305
Bydliště: Jindřichův Hradec
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
pěkný díl už se nemůžu dočkat na další

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Děkuji :D


Jestli byste někdo měl nějaké otázky, tak se ptejte :twisted: :)
Naposledy upravil kasparova655365 dne 10.8.2013 20:16:56, celkově upraveno 1
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Doufám, že Odyssea pak sfoukne vítěze té bitvy :evil:
!!DEMACIA!!

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
To se dozvíš v následujícím partu :D
Naposledy upravil kasparova655365 dne 04.8.2013 17:12:30, celkově upraveno 1
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Příspěvky: 259
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Ještě ten díl můžeš upravit, aby jsi pak nepocítila můj hněv :evil:
!!DEMACIA!!

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
:D hehe, to by se ti líbilo, co? :D Ale stejně hned po třetím partu začíná pauza. Jak dlouhá? No, to zatím nevím :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


Mitgard Airman
Airman

Příspěvky: 72
Bydliště: Růžďka
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Dobrý díl :D (to že to Odyssea přežije bylo jisté :evil: )

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
:D Děkuji. No, jo. Odyssea je Odyssea :twisted: Moje nejoblíbenější lodička :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


Mitgard Airman
Airman

Příspěvky: 72
Bydliště: Růžďka
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
kasparova655365 píše:
Moje nejoblíbenější lodička

A nebude to hlavně kvůli Marksovi :D :D :D

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Marks byl ale na pěti lodí... Já mám ráda všechny, ale nejvíce Odysseu, jelikož má Asgardské jádro + ZPM :D

:twisted: Ale stejně, Marks je můj favorit :rflmao:
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 832
Bydliště: Stratis a občas Litomyšl
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
Doufám, že příště bude nějaký vtipný a zajímavý rozhovor s Netanem, jinak dobrý díl :D :twisted:
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
No to si piš, že to bude dobrý rozhovor. Někdo mu bude totiž mířit zbraň na hlavu :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 832
Bydliště: Stratis a občas Litomyšl
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
Že by si Mitchel nebo márks chteli vybít zlost :D :palka: :palka: :palka: :palka: :palka: :wall: :heat: :scared: :yeah:
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Já si nejvíc oblíbil Daedala má velmi doborou posádku a velmi zkušeného kapitána od námořnictva bych řekl jelikož se zdá že pár lodím už velel ale Odysseu mam též rád a pak je Apollo.No další díl bych bral hned teď neboli se těšim.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
deadalos píše:
No další díl bych bral hned teď neboli se těšim.


Já bych ho ráda vydala ve středu, jenže pak by v neděli byl poslední a pauza by začala dříve a trvala déle... Ale o proti tomu bych to mohla zakrýt vydáním speciálu.... :) .... no ještě o tom popřemýšlím :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Jo a Kasparova co se týče oblíbených postav co nejsou v SG-1 tak moji nejoblíbenější
1. Reynolds - je to mariňák a veli SG-3 což je tým 4 mariňáků
2. Coldwell - nejlepší velitel vesmírné lodi
3.Lorn - i když neni mariňák je to dobrej týpek jen mi kněmu nesedí to kreslení
4.Marks -umí střílet na replikátori a umí pilotovat
5. Kleiman umí pilotovat

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 832
Bydliště: Stratis a občas Litomyšl
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
(Kowalsky a Feretti, Jonas Quin :D Freizrová) pro doplnění, :D nevim jak se to píše
ale nejoblíbenější je Generál Hammond
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Jo to je borec na toho jsem nějak zapoměl trošku,ale stejně by skončil na 6. místě

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
deadalos píše:
5. Kleiman umí pilotovat

Připomínka ke Kleinmanovi, on nikdy nepilotoval loď, on je jenom zbraňový, komunikační a senzorový důstojník.... :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Příspěvky: 1544
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
To je jedno a ovládat raiguny protože cílů je prostě hodně a eště do toho občas vystřelit nějakou raketu i se spuer počítači Daedala nemůže být brankačka zatímco pilot ten si hraje jen s lodí a parpskomety.

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Příspěvky: 1805
Bydliště: Šumperk
Pohlaví: Žena
Skype: kasparova.martina1

Odpovědět s citací
 
Proto Kleinman je převážně zbraňový důstojník. Ale pilot nemá jen funkci řídit lodě a na starost paprskomety. Jestli si vzpomínáš na tu bitvu v Atlantidě 4x11 - tam Marks i Carterová neseděli u pilotních konzol a používali normálně paprskomety. No a abych pravdu řekla, jediný Marks má jaksi všeobecné využití. Nejvíce to bylo poznat v SG-1 9x20 - kde střílel, pilotoval loď, hlásil všelijaké stavy, atd.. Takže záleží na tom, kdo má jakou specifikaci, na co byl vycvičen...
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Obrázek


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky