Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Tak se teď koukni na f1sports.cz - tam teďka všichni naráží do Alonsa a Massu podporují... :D :D
A s tím dílem jsem to myslela tak, že jestli Massa bude na stupních vítězů, tak vydám díl hned po neděli ve středu. :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Mé povídky
StarGate Ships StarGate Speciály StarGate Genesis

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Jasně, že chci ale na Intru se to blbě čte. :D :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

coldvel: No já to pochopila tak, že ho dneska nechceš, když DAVE! napsal: "takže zítra díl nebude" a ty na to: "JJJJJ"
Mé povídky

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Zdravím,
je neděle a mě se vůbec nechce vydávat, jelikož mám negativní i pozitivní náladu. Takže i přesto jsem se rozhodla, že další část vydám. Pár scén tam bude stejných, ale doufám, že to přežijete... Takže přeji krásné čtení a doufám, že se bude líbit :)

Epizoda 11 : Archa Pravdy, part 2

Země, SGC, zasedací místnost
Carterová s Marksem stojí před obrazovkou, na které připravují situaci, kvůli které museli přiletět zpátky.
„Víš, co mě právě teď napadlo?“ zeptala se Sam.
„No nevím. Nechám se překvapit“, odpověděl Kevin.
„Co kdybychom si udělali malý výlet?“ zeptala se Sam.
„Záleží kam? A jestli nám dají velící dovolenou.“
„Vždyť ty jsi velitel. Nikdo ti v ničem nebrání“, řekla Sam a přišla blíže ke Kevinovi, který se na ni usmál. Ruku položil na její záda a přiblížil si ji k sobě na pouhé milimetry, že se oba vzájemně dotýkali.
„Kevine…“ řekla s úsměvem.
„Ano?“
„Tady ne. Ještě nás uvidí.“ Kevin se zasmál a během chvilky byli od sebe, když do místnosti přicházel Mitchell s Landrym a Johnsovou, kteří usedli kolem stolu.
„Johnsová. Je to dlouho, co jsme se viděli“, řekla Sam.
„Asi dva roky, madam“, řekla Johnsová při sedání ke stolu. Mitchell pohlédl na Sam, která na sobě od odchodu z SG-1 nosí uniformu Odyssey.
„Tak, podplukovníci, máte pro nás dobrou zprávu?“ zeptal se Landry.
„Hned po odletu jsme na to přišli, pane, jen se nám nechtělo vracet se“, odpověděla Carterová.
„No, tak začněte.“
„Jistě. Ačkoliv si myslíme, že můžeme použít ZPMka na palubě Odyssey, naneštěstí nemá ani zdaleka dost energie, aby udrželo odchozí červí díru na dobu neurčitou“, řekl Marks.
„Mám to brát tak, že ten trik s Pegasem není možný znovu zopakovat?“ zeptal se Mitchell.
„Faktem je, že jsme měli štěstí, že jsme se vyhnuli útoku Wraithů“, řekla Carterová a přepnula obrazovku, na které se zobrazila SuperBrána.
„Ale věříme, že za použití Odyssey můžeme strategicky přenést čtyři jaderné hlavice typu Mark IX mezi jednotlivé segmenty SuperBrány“ řekl Marks.
„Doufáme, že je nikdo neuvidí a spustí se při jakékoliv aktivaci zvenčí“, dopověděla Carterová a zmáčkla na ovladač. Animace se spustila přesně podle jejich slov. Mezi segmenty SuperBrány byly čtyři hlavice typu Mark IX, které postupně ničí SuperBránu.
„Výsledný výbuch by měl teoreticky vytvořit řetězovou reakci a v podstatě použít masivní množství energie přenesené do SuperBrány z vytáčející galaxie, aby samotnou SuperBránu zničil“, řekla Carterová. Během několika vteřin se objevil doktor Jackson, který řekl: „Ještě nic neničte. Tu SuperBránu budeme potřebovat.“
„Doktore Jacksone?“ Landry se na něj nechápavě dívá.
„Antici s sebou nepřinesli Archu, pane. Je stále v Orijské galaxii“, vysvětlil Jackson a všichni se na něj okamžitě podívali.
„Podplukovníci, musím s vámi mluvit“, řekl Landry a odešel do kanceláře. Mitchell vstal také, ale Landry pokynul rukou, že má zůstat s týmem. Že chce mluvit pouze s Carterovou a Marksem.
„Pane, co se děje?“ zeptal se jako první Marks.
„Pan Marrick určitě bude chtít letět, jestli budete souhlasit s misí“, odpověděl Landry.
„Á jé“, s těmito slovy sednul do křesla před Landryho stolem.
„Proti misi nic nemám, pane, ale proti IOA ano. Jestli bude stejný jako Woolsey, tak počítejte s tím, že vám tu někdo brzy zaklepe na dveře“, varoval ho rovnou Marks, který má s IOA hodně zkušeností.
„Myslím, že nějaké setkání mě nebude vadit. Stačí, když to s ním vydržíte“, řekl Landry. Marks se usmál a opřel se o křeslo, když ho něco napadlo.
„Myslím, že už vím, jak na něj.“

Země, SGC, pozorovací místnost – o několik minut později
Teal’c z pozorovací místnosti sledoval výslech Tomina, který vedl pan Marrick. Po skončení prvních otázek přišel za Teal’cem Mitchell, který sedl vedle něj.
„Kde je Vala?“
„Nemohla se na to dívat“, odpověděl Teal’c.
„Slyšel jsi už plán?“ zeptal se Mitchell.
„Tomin nás chce doprovodit. Věří, že nám může pomoci se spojit s anti-orijským odbojem. To by mohl být nejlepší způsob jak zjistit, co Ortus Mallum vlastně je“, řekl Teal’c.
„Jednoznačně se nám hodí všechna pomoc, kterou dostaneme. Samozřejmě za předpokladu, že jsou Oriové opravdu mrtví. Jinak to bude velmi krátká mise.“
„Vskutku.“

Země, SGC, Landryho kancelář – o půl hodiny později
V kanceláři generála Landryho byli Marks, Carterová, Jackson a pan Marrick. Všichni spolu diskutovali o misi do Orijské galaxie. Když se všichni shodli na jednom, tak si do kanceláře pozvali Mitchella, který tam během několika vteřin dorazil.
„Generále.“
„Podplukovníku, právě jsme se shodli. Mise je schválena“, oznámil Landry.
„Myslel jsem, že už mise byla schválena“, řekl Mitchell.
„Misi nejdříve musím schválit já, podplukovníku. A pak je tu ještě jistá věc s IOA“, řekl Marks, který stál poblíž dveří do zasedací místnosti. Pan Marrick zavrtěl hlavou a řekl: „Jestli s vámi má letět ten Tomin, tak to musí být schválené IOA.“
„Pane?“ Mitchell nechápavě pohlédl na Landryho, který mu vše vysvětlil.
„Pan Marrick poletí s vámi.“
„Osobně jsem nadšený“, řekl Marrick.
„Jo, já taky“, řekl na to Mitchell, který nesnáší IOA stejně jako ostatní.
„Budu poprvé na palubě bitevního křižníku. Uvidíme se na palubě. Podplukovníci. Doktore Jacksone. Generále.“ Pan Marrick odešel z kanceláře a Mitchell hned za ním zavřel dveře.
„Máte nějaký plán? Třeba ho zamknout v jeho kajutě?“ zeptal se.
„Nebojte, podplukovníku. Všechno už mám zařízené. A navíc, jestli bude vyvádět, tak ho zavřu rovnou do cely. Mám to i schválené“, odpověděl Marks.
„Děkuji za útěchu“, řekl Mitchell a odešel z kanceláře.
„Rádo se stalo. Pane“, řekl Marks a hned za Mitchellem odešel zbytek, který se šel připravit na misi.

Prostor, Země, Odyssey, můstek – o půl hodiny později
Všechen potřebný personál byl připraven na odlet na palubě Odyssey, která se nacházela na orbitě.
Na můstku na svých obvyklých místech sedí Marksová s Evansovou a Evansem, který zatím dohlíží na můstek.
„My jsme připraveni. Chybí jen Marks“, řekla Marksová.
„Za chvilku tu bude“, řekl kapitán.
„Velitel na můstku“, řekla Evansová, když se dveře otevřely.
„Hlášení“, řekl Marks, jakmile přišel na můstek.
„Jsme připraveni, pane“, odpověděla Marksová. Kapitán uvolnil Marksovi místo ve velitelském křesle, do kterého pak Marks sednul. S křeslem se otočil na sestru a řekl: „Vstupte do hyperprostoru.“
Odyssea opustila orbitu Země a vstoupila do hyperprostoru.

Hyperprostor, Odyssey
Jakmile Odyssea vstoupila do hyperprostoru, Marks při odchodu předal velení můstku zase Evansovi. Při cestě do místnosti s jádrem se k němu připojila Sam.
Mezitím Teal’c přišel do jídelny za Tominem, který přemýšlí o své budoucnosti. S tácem plný jídlem, který držel v rukou, k němu přisednul. Teal’c hned na něm poznal, že přemýšlí, a tak mu chtěl dát pár moudrých rad, které by se mu v budoucnu měly pomoci. Jelikož Teal’c sloužil Goa’uldům stejně jako Tomin Oriům, tak si vzájemně mohli promluvit o chybách, které udělali. Jejich povídání poslouchal o pár metrů opodál Marrick, který z Tomina nespouští oči. Ale to oběma nezabránilo povídat si o minulosti, kde oba udělali spoustu chyb, které nemohou vrátit zpátky.
„Když nebudeš bojovat za to, v co věříš, všechno může být ztracené. Ale nebojuj za sebe. Bojuj za ostatní, které možná tvoje snaha zachrání. To je to nejmenší, co můžeš udělat.“

Prostor, poblíž SuperBrány, Odyssey, můstek
Odyssea poblíž SuperBrány vystoupila z hyperprostoru a pomalu se k ní blížila.
Podplukovník Carterová s doktorem Jacksonem přišli na můstek. Hned po nich přišel podplukovník Mitchell.
„Dobrá, jsme připraveni“, oznámila Sam při sednutí k taktické konzole, kterou jí uvolnila Evansová. Kevin se na ni podezřele usmál a ona si toho všimla.
„Co je? Na základě informací, které nám Daniel poskytnul, když byl převorem, jsem si byla poměrně jistá, že to vyjde.“
„Jo, já o tom nepochyboval. Jen jsem si řekl, že když tam tak sedíš, je to skvělé.“ Sam se tomu zasmála, ale Mitchellovi se to moc nelíbilo. Kevin pak pohlédl na sestru a řekl: „Vezměte nás tam.“
Podsvětelné motory se v jeden okamžik pořádně zažehnuly a Odyssea se dala do pohybu k SuperBráně.
Všichni se dívali před sebe a napínavě čekají na vstup do brány. Během několika vteřin tomu tak bylo a loď vletěla do aktivní SuperBrány.

Orijská galaxie
Neznámá planeta, hospoda – o tři čtvrtě hodiny později

Doktor Jackson spolu s Valou sedí v hospodě kolem stolu a popíjejí místní pití. Zároveň také čekají na příchod Tomina, který pro někoho šel. Oba mají na sobě běžné kožené oblečené, které tam vesničané nosí. Daniel při pití pohlédl do stran a zahlédl Merlina, který sedí mezi vesničany.
„Vidíš to?“ zeptal se Daniel. Vala se podívala na místo, které sledoval, a akorát viděla starého muže, který mluvil se svými kamarády.
„Co? Toho starého muže? Co je s ním?“ zeptala se Vala.
„Ale nic“, odpověděl Daniel, když najednou místo Merlina viděl prostého vesničana.
„To jsme si popovídali“, řekla Vala a ještě jednou pohlédla na to místo. Pak se podívala na Daniela a zeptala se: „Jsi v pořádku?“
„Jo, je mi fajn. Popravdě mám pocit, že jsme na správné stopě“, odpověděl Daniel. Po pár vteřinách přišel za nimi Tomin, kterého následoval jeden muž.
„Toto je Hertis. Hertisi, toto je Daniel. Vala, má žena“, jakmile to Tomin dopověděl, Vala tím byla zaskočena a rychle si odkašlala.
„Promluvíme si o tom později“, řekla Vala a hned potom Tomin s Hertisem usedli ke stolu.
„Tomin mi řekl, že jste neslyšeli zvěsti, že oheň na Celestise přestal hořet“, řekl Hertis. Vala na něj pohlédla a zeptala se: „Vážně?“
„Hádám, že vám Tomin neřekl to, že nejsme odsud“, řekl Daniel.
„Ano, řekl. I tak jsem překvapen. Takové zprávy by se rozšířily široko daleko“, řekl Hertis.
„To si možná myslíte. Ale Tomin vám možná nevysvětlil přesně, jak daleko odsud žijeme“, řekla Vala.
„Převorové si myslí, že to je znamení toho, že Oriové nejsou spokojeni“, řekl Tomin.
„Říkají, že naše snaha v křížové výpravě proti zlu nestačí. Že musíme udělat více“, řekl Hertis.
„Jak jsem řekl, bylo vyrobeno mnoho víc lodí“, řekl Tomin.
„Jsou připraveni na nalodění. Tomin mi také řekl, že hledáte pozici Ortus Mallum“, řekl Hertis.
„To ano“, potvrdila to Vala.
„Zajímalo by mě, proč si myslíte, že takové místo opravdu existuje ve skutečném světě“, řekl Hertis.
„Nevěříte, že všechno, co je napsáno v knize o Počátku, není založeno na nějaké pravdivé historické události?“ zeptal se Daniel.
„Nejde tu o to, čemu věřím já“, odpověděl Hertis.
„Chcete, abych vám řekl, čemu věřím já?“ zeptal se Daniel.
„Ne. Chci, abyste to dokázal“, odpověděl Hertis.
„No, to můžeme“, řekla Vala a pohlédla s úsměvem na Daniela, který se usmíval více než ona.

Prostor, Neznámá planeta, Odyssey, zasedací místnost
Doktor Jackson s Valou, Tominem a Hertisem byli přeneseni na palubu Odyssey do zasedací místnosti, kde na ně čekal Marks s Carterovou a se zbytkem SG-1.
„Vítejte na palubě Odyssey“, přivítal Hertise podplukovník Marks. Hertis nemohl věřit svým očím, když před sebou vyděl z okna planetu, ze které pochází.
„Je to…?“
„Ano, je. A ano, jste ve vesmírné lodi. Jsem podplukovník Kevin Marks, velitel lodi“, řekl Marks, když k němu stoupnul.
„Pomůžete nám?“ zeptal se Daniel a Hertis souhlasně kývnul hlavou.
„Vysoko v horách na okraji planin Celestis jsou ruiny vesnice. Věří se, že je to místo, které kniha o Počátku popisuje jako zrození všeho zla.“
„No, to dává smysl. Následovníci Oriů postavili své svaté město na planetě, kde věřili, že jejich bohové porazily Antiky“, řekl Daniel.
„Dovedl jste nás sem. Když vám ukážeme hvězdnou mapu, mohl byste nás dovést na planetu, kde je Celestis?“ zeptala se Carterová stojící poblíž Markse. Tomin na ni pohlédl a souhlasně kývnul hlavou.
„Mluvíme tady o Vatikánu následovníků Oriů, že?“ zeptal se Mitchell.
„No, jestli oheň přestal hořet, tak to znamená, že Merlinovo zařízení fungovalo a Oriové jsou mrtví“, řekl Daniel.
„Ale převorové ne“, přidal se Teal’c.
„No, nepřišli jsme až sem, abychom teď přestali, ne?“ zeptal se Daniel.
„Už mnohokrát v historii byly ruiny Ortus Mallum prohledány převory Oriů. A i těmi, kteří věří tomu, co já. Hledali jsme dlouho artefakty, které by dokázaly pravdu o naší minulosti, našich předků a o prolhanosti knihy o Počátku. Nic tam nikdy nebylo nalezeno“, informovat všechny Hertis o minulosti při pátrání po důkazech.
„To je dobře. Můžeme doufat, že to, co hledáme, tam stále je“, řekl Daniel.

Prostor, Neznámá planeta, Odyssey, chodba -> můstek – o několik minut později
Podplukovníci Marks a Carterová vystoupili z výtahu poblíž můstku, kde na ně čekalo nemilé překvapení. Před dveřmi, které vedou na můstek, stál pan Marrick, který je nerad rozhodnutím, které Marks učinil.
„Proč jsem nebyl informován o tom, že máme někoho na palubě s novými informacemi o Orijské aktivitě?“ zeptal se okamžitě Marrick. Marks s Carterovou se před ním zastavil a oba se usmáli.
„Pane Marricku. To záleží pouze na mně, jestli ty informace vám dám nebo ne. Smiřte se s tím“, odpověděl Marks a chtěl pokračovat v cestě, jenže před něj si stoupnul Marrick.
„Podplukovníku. Jsem si jistý, že vám nemusím připomínat protokol.“
„Ten už pro mě a mou posádku neplatí, pane Marricku. A stejně naším hlavním úkolem je najít Archu. Je pozdě, abyste vystoupil z této lodi. Škoda, že vás tu nemohu nechat“, řekl Marks a chtěl odejít, jenže zase mu v tom zabránil Marrick.
„Tahle loď je největší výhodou, kterou Země má. Vaším úkolem je zabránit Orijským lodím projít SuperBránou.“
„Jestli se nemýlím, tak naším úkolem je najít Archu. A i kdybychom ji nenašli, naší prioritou je obrana Země.“
„Máte, nebo nemáte nějaké důvěryhodné informace, že se chystá odletět víc Orijských lodí?“
„Skliďte se mi z cesty“, řekl Marks a obešel oklikou Marricka. Hned za ním šla Carterová.
Marks s Carterovou vstoupili na můstek, kde většina posádky byla na svých místech. Když Evans uviděl Markse, vstal z velícího křesla a usedl k přední konzole.
„Vaše instrukce byly jasné, podplukovníku!“
„Ještě tam nejsme. Poručíku Marksová. Nové souřadnice byly zadány do navigačního systému, vezměte nás tam“, rozkázal Marks.
„Ano, pane“, odpověděla Marksová a začala pracovat na své konzole.
„Nemáte ani ponětí, kolik máme času. Nejsem ochoten obětovat tuto misi, Zemi, nebo naší galaxii pro nějaký hloupý úkol. I to, že porušujete pravidla, co se týče rodinných příslušníků na palubě lodi.“
„Držte už hubu!“ zařval Marks tak hlasitě, že každý přestal dělat svou činnost. Všichni začali sledovat jak Markse, tak i Marricka.
„Tato loď je moje a vy na ní nemáte žádnou pravomoc. Takže jestli vám to vadí, zavřete se do kajuty a nevšímejte si nás. Při nejlepším pro nás, jestli nás nenecháte dělat vlastní práci, nechám vás odvést rovnou do cely. Je vám to jasný?“ zeptal se Marks. Všichni se dívali na Marricka a na jeho reakci. Marrick pohlédl na důstojníky na můstku a usoudil, že Marks má větší pravomoc, než on, a tak odešel v klidu z můstku. Evans pohlédl na Markse, který povzdychnul. Kevin pak přišel ke křeslu, do kterého usednul. Hned za něj stoupla Sam, která se opřela o jeho křeslo.
„Nechceš si sednout?“
„Ne. Je jen tvoje. Ale stojím za tebou“, odpověděla Sam.
„Děkuji“, řekl klidným hlasem Kevin.

Prostor, Celestis, Odyssey – o tři čtvrtě hodiny později
Odyssea po krátké cestě vystoupila z hyperprostoru poblíž Celestis, u které se museli zamaskovat. Nad planetou totiž hlídkovaly tři Orijské lodě, se kterými se nechtěli dát do boje, jelikož všichni chtějí, aby mise na planetě zůstala před Oriema v utajení.

Celestis, Ortus Mallum, les
Tým SG-1 spolu s Tominem byli přeneseni na planetu, přesněji na místo Ortus Mallum, kde se má někde nacházet Archa. Všichni se rozhlédli kolem sebe a Mitchell se zeptal: „Nějaký nápad, kde začít?“
„Ani ne“, odpověděl Jackson.

Prostor, Celestis, Odyssey
Pan Marrick prochází chodbami, které vedou do bezpečně uzavřené části lodi, kde se nachází Asgardské jádro. Z kapsy vytáhl přístupovou kartu, kterou použil na otevření dveřích. Byl velice ostražitý, když procházel chodbou. Byl téměř u místnosti, kde je Asgardské jádro. Otevřel dveře, za kterými náhodou stál Marks. Marrick byl překvapen a zaražen, protože si myslel, že je s Carterovou na můstku.
„Pane Marricku. Copak vás sem vítá? Víte, že do této části je přísný vstup zakázán.“
„Přišel jsem se pozeptat na pokroky.“
„Ale prosím vás. Vy? To tak. K Asgardskému jádru je přísný vstup zakázán. Takže mi odevzdejte kartu a vraťte se zpátky do kajuty. Jinak vás čeká cela“, řekl Marks a nastavil ruku. Marrick chvíli váhal, ale pak mu kartu podal.
„Výborně. Teď běžte“, řekl Marks a čekal na Marricka až odejde ze zakázané sekce. Pak se Marks vrátil zpátky do místnosti, kde pracoval na zlepšení zbraní.

To be continued
Naposledy upravil kasparova655365 dne 08.9.2013 11:11:18, celkově upraveno 1
Mé povídky

Odpovědět s citací

Jupí konec je zajímavej :D :D :D :D :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Stačí, když to s ním vydržíte“, řekla Landry.

oh takhle zmenit pohlavi to si snad nezaslouzi
:wink:
no holt je vydet ze myslenkama jinde - Massa :!: :rflmao:
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

coldvel: :D No, odteď to bude zajímavější :D

pal: To nebylo schválně, hoplá... Musím to rychle opravit, jinak mě za to ukamenujete!!! :D
Mé povídky

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Už si jedu pro kamení proto jsem neměl čas psát komentář :D :D :D :D :D :D pěkný díl a doufam že ten blb od IOA (který je tu blbější než ve filmu) zamře daleko hůř než ve filmu jo a prosím nezamoř odyssey replíkama to byla celkem mizerná část.
Naposledy upravil deadalos dne 08.9.2013 14:29:53, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací

souhlasím s deadalem :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

deadalos: Tak tomu se raději vyjadřovat nebudu :lol: Jinak děkuji :D

A TEĎ VŠICHNI FANDĚTE MASSOVI!!!

Edit: tak už je po závodě a Massa je čtvrtý... bohužel, díl bude až v neděli :)
Mé povídky

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak jo jdou se shánět zbraně :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Pomalu se tě začínám bát :D :D
Mé povídky

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

vynikající část :bravo: broučci byli nejzábavnější část filmu :twisted:

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No to byli protože tam se jinak dělo no nic moc

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to máš sice pravdu ale já je mam rád pro ten jejich věčný hlad a nekonečnou schopnost replikace :twisted:

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

posedlík: Děkuji mockrát :D

Lidi, vy mě títmo způsobem donutíte, abych vydala ve středu díl :heat: :heat: :scratchanym:
Toto je spoiler!!!:
Ale to se nestane. Ale bude to jiné, než ve filmu, to vás mohu ujistit. Nebude to přímo originální, ale jak to dopadne se dozvíte až za tři týdny :D :lol:
Mé povídky

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

řekni jak a my tě ukecáme :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No to zapomeň a tři týdny asi si tě tky napíšu do seznamu vražd :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

posedlík: Neřeknu, ještě byste mě přemluvili :D :rflmao:
deadalos: Klidně, ale pak nebudeš znát pokračování!!! :rflmao: :rflmao:
Mé povídky

Captain
Captain

Odpovědět s citací

áááááááááááááá :palka: :palka: no jo to mě nenapadlo :palka: :palka: :palka: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :D :D

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ale no tak prosím řekni

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

:D :D :D Něně, neřeknu :D :D

Edit: Ale ještě je tu jedna možnost... Ve středu se rozhoduje o jeho setrvání ve Ferrari, takže ještě tu nějaká šance je :D
Mé povídky

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Pro milovníky této povídky mám překvapení. :D Jelikož jsem si ve škole vybrala jako odborný předmět 3D, tak jsem se rozhodla, že lodě u cizích ras vymodeluji... Bohužel budou až po první sérii, takže až po 20.díle :) Právě teď na jedné pracuji a máte se na co těšit :)
Mé povídky

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Lidi, teďka budu nadávat... Z Ferrari mi vyhodili Massu, další rok už u nich nebude... :cry: :cry: :cry: :cry: Takže zítra ve středu 100% díl nebude. A to jsem ho byla ochotná vydat, kdyby ho tam nechali... Naštvali mě :evil:
Mé povídky

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky