Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Rozepsané/Nové povídky SG: Nový věk v Pegase

SG: Nový věk v Pegase

Příspěvek 25.12.2015 18:21:50
Ondra Daške Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Pale děkuji ti, všim sem si že mi sem tam ulítla nějaká ta čárka, a mělo to být deset úlů a třicet křižníků.

Příspěvek 25.12.2015 19:40:57
deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Řeknu ti, ty jsi ale šílený megaloman.
Mimochodem ta wraithská loď přežila více dronů než celá anubisova flotila a wraithský super úl dohromady.
Jinak hezkej díl.

Příspěvek 25.12.2015 21:53:24

Odpovědět s citací

No super úl taky drony nezničily, ten zničila atomovka ukryta uvnitř úlu. navíc drony byly mnohdy zničeny dřív šipkama, wraithy se prostě objetovaly
jinak díky

Příspěvek 26.12.2015 01:45:19
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Drony by Super úl zníčili, akorát jich vždy poslali jen pár.

Příspěvek 14.1.2016 19:29:24

Odpovědět s citací

Taky možnost

Příspěvek 16.1.2016 19:22:12
pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Téměř měsíc pryč a kde nic tu nic. Žádný nový díl. . :(
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Příspěvek 16.1.2016 20:18:10

Odpovědět s citací

Měsíc a jejda no v pondělí ho tu teda mít budeš možná i zítra :roll:

Příspěvek 17.1.2016 11:51:23

Odpovědět s citací

Objev- díl desátý

1.9. Stanoviště Gama
Doktor Roggers přišel za doktorem Leem s tím, že se jeho týmu podařilo dokončit úpravy štítu a neutrino-iontových a naquadahových generátorů. O několik okamžiků později se dostavil doktor Felger oznámit, že se mu podařilo přidat veškeré asgardské zbraně do systému lodi a že railguny budou fungovat tak, jak mají. K railgunům bude možný i manuální přístup a palba. Doktor Lee den před tím dokončil úpravy hypermotorů a přidaly se ještě jedny nouzové podsvětelné motory pozemské konstrukce.

7.9. 2009 Země
Nad Zemí se seskupila flotila s osmi bitevními loděmi třídy Daidalos, pěti hataky a jednou Apofisovou mateřskou lodí. Carterová měla poblíž Atlantidy obě lodě třídy Daidalos a technici opravovali cestovatelské lodě a cestovatelskou Auroru. Na Apofisově lodi byli také Jaffští piloti, kteří měli případně pomoci se zajištěním kolonie na Asuru. Tomuto pomocnému sboru velel Áron.
Nebyli to jen Jaffští piloti, ale také vojáci, co se starali o kluzáky.
Na stanovišti Alpha byla téměř dokončena další loď třídy tři sta čtyři Daidalos.
Na Zemi byl také téměř dokončen čínský Chcao Chcao. Hned na to se měla začít stavět další tři sta čtyřka. Na Betě se stavěly momentálně jen stíhačky.
Distruptorová loď byla již dokončena a momentálně stoupala na orbitu.
V Mléčné Dráze zůstávají jen tři lodě třídy tři sta čtyři, ostatní zapínají hypermotory a míří do Pegasu.
Se stavbou distruptorové lodi byly velké problémy. Například postavit zbraň zabralo více času, než lidé chtěli. Po několika měsících namáhavé práce byla loď konečně dokončena. Za několik týdnů se mají lodě vynořit v galaxii Pegasus.
Flotila Země byla nyní na čas rozdělena na dvě flotily. První flotila umístěna v galaxii Pegas obsahovala následující lodě a letouny: lodě třídy tři sta čtyři Daidalos jako loď vlajková, Appolo, Žukov, Indianapolis, Odyssea, Churchill a de Gaulle. Apofisova mateřská loď a deset alkešů.
Druhá flotila umístěna v Mléčné dráze: pět lodí třídy Daidalos: Dionýsos, Malinovskij, Vatutin, Mongomery jako loď vlajková, Sun-Tzu a Napoleon. Pět hataků schopných služby, třicet alkešů a mnoho teltaků. Dalších patnáct hataků bylo na Alphě a opravovaly se.
Na stanovišti Gama bylo ještě mnoho Alkešů, které nebyly dokončené, nebo byl zatím seskládán jen trup.
Stanoviště Delta je hlavně evakuační kolonií, která se prozatím buduje. Vyrábí se zde hlavně F-302 verze B.
Stanoviště Beta také pomalu rozkvétalo do gigantické základny. Na této základně by se dalo ubytovat několik set tisíc lidí, pokud by tato základna ztratila spojení se Zemí. Byla to druhá evakuační základna.
Hlavní evakuační základnou bylo zatím stanoviště Alpha. Toto stanoviště už bylo největší ze všech, jaké se podařilo Pozemšťanům postavit.

Atlantida, Pegas, 7.9. 2009.
Carterová pomalu navrhovala novou pozemskou loď, která by byla mnohem silnější než předchozí dvě třídy lodí. Nakonec dospěla k názoru, že bude nejlepší si zaletět do Alteranské galaxie za Tominem na návštěvu. Země měla slíbenou veškerou databázi, co Oriové měli. Tomin už dříve slíbil, že se vynasnaží případně pomoci v galaxii Pegas s nepřátelskými wraithy.
Prozatím vymyslela úpravu lodí třídy Daidalos. Ta by vypadala stále stejně, až na vnitřní, systémové změny. Nesla by v obou hangárech celkem 40 F-302, k tomu se vědci v oblasti 51 pokoušeli vytvořit novou variantu tohoto vesmírného stíhače a to s kanónem z kluzáku, nebo s asgardskými zbraněmi. S tím vším se vytvářel i štít, který by napájel naquadahový generátor. Momentálně se dokončoval prototyp verze F-302C. Jako sekundární a doplňkovou zbraň nese čtyři rakety AIM 101 AMMRAM.

Loď třídy Daidalos neměla momentálně dostatek zbraní, a proto se (Carterová) rozhodla, že když Země má k dispozici znalosti Asgardů, poupraví plány lodí, co se měly stavět. Po operaci se mohou upravit lodě třídy Daidalos i na Asuru, kde bude dostatek materiálu. Samozřejmě s drony se počítalo dopředu, pokud by lodě neměly k dispozici drony, mohly využít další prostor pro rakety. Celkem nakonec loď měla tyhle parametry:

Daidalos Mark: II:
Zbraňové systémy: 8 asgardských paprskometů (Dva vzadu, čtyři směřující dopředu, jeden dole a jeden nahoře.), 40 railgunů, 1200 dronů (ovládáno křeslem) a 40 odpalovačů raket mark V-IX, (celková zásoba je 160 raket), 2 horizonty (týká se všech lodí až na Daidala a Odyssey).
Energetické systémy: tři střední Neutrino-iontové generátory na primární i sekundární systémy lodi (jeden generátor se rovná 35 procent ZPM), + dva záložní. Deset naquadahových generátorů mark III sloužící na transportní systémy a záložní zdroj energie.
Transportní systémy: Kruhy, asgardský transportní systém.
Senzory: Dlouhého i krátkého dosahu, vnitřní senzory.
Rozměry lodi: Délka: 400m, výška: 80m, šířka: 100m
Doplňky: 5-10 jumperů, 40 F-302
Podpora života pro 500 lidí.

Carterová však nutně potřebovala vědět i strukturu hlavní zbraně orijského křižníku. To by jí značně pomohlo s vývojem nové lodě.
Bylo tedy jasné, že se co nejdříve někdo vydá do Alteranské galaxie, aby převzal orijskou databázi, tedy alespoň její kopii.
Ale to nyní musí počkat, protože lodě se musí připravit na bitvu, která rozhodne o osudu celé galaxie. Před několika dny přiletěla cestovatelská flotila, která měla k dispozici jednu loď třídy Aurora a deset generačních plavidel.

9.9.2009
Stále letící flotila pozemských lodí zachytila na senzorech několik lodí třídy Hatak, ty vysílaly nouzové volání, ale vzhledem k tomu, že tato část galaxie byla opuštěná, nikdo si toho nevšímal.
Emerson se spojil s ostatními veliteli lodí a rozhodli se to prověřit. Lodě o půl hodiny později vyskočily z hyperprostoru. To co všichni spatřili, o tom měli někteří ještě dlouho noční můry. Na senzorech byla vidět flotila tři tisíce Hataků, které nevykazovaly žádnou známku života. Ovšem co se objevilo flotile za zády, to by nikdo nečekal. Stálo tam padesát velkých bitevníků, připomínající Anubisovu mateřskou loď, a sto bitevníků neznámé konstrukce. Neznámé lodě se však pomocí asgardského jádra identifikovaly jako lodě třídy Cheops. Nedaleko se také nacházela jedna opuštěná planeta, která nebyla obydlená, ale měla na povrchu hvězdnou bránu.
Na palubách všech lodí se připravovali všichni vojáci k boji.
Emerson: „Spojte mne s ostatními loděmi flotily. Potřebujeme zjistit, co se zde stalo!“
Womaková: „Ano pane. Spojení je aktivní.“
Emerson: „Tady Emerson, co si myslíte, že se tu stalo?“
Chung-Cha: „Zdravím plukovníku. Podle mne se tu odehrála nějaká bitva, ale senzory hlásí, že lodě jsou v pořádku.“
Larminat: „Nezbývá nám nic jiného než nějakou loď vybrat a poslat na ni výsadkový tým.“
Ross: „Souhlasím, ale je mi divné, že na žádné lodi není ani jeden živý organismus.“
Emerson: „ Můj první bezpečnostní tým pronikne na jeden hatak. Jak je na tom distruptorová loď?“
Chernov (velitel distruptorové lodě): „Všechny systémy fungují na sto procent, pane.“
Emerson: „Dobrá, vyčkáme na zprávy průzkumného týmu.“
Po několika minutách přijde zpráva na Odysseu.
Emerson si ji přečte a přepošle všechny informace i na ostatní lodě.
Emerson: „Pánové, jak jste si tu možná všimli, máme zde docela velký problém. Na těch lodích byli replikátoři, kteří se rozpadli nejspíše díky zbrani na Dakaře.“
Larminat: „A jak to celkem vypadá?
Emersonovi přijde další zpráva, která byla pro někoho očekávaná a pro někoho ne.
Emerson: „Přišla mi další zpráva, čím blíž jsou jednotky Peltaku, tím víc nachází mrtvých jaffů. Všichni zemřeli na následky zranění od replikátorů.“
Larminat: „To je zlé, tohle se mi vůbec nelíbí. Nikde jsme zatím ani neviděli záznamy o tom, že Anubis měl více těchto obrovských bitevníků.“
Ross: „Četl jsem hlášení plukovníka Mitchella, psalo se tam, že Baal dokázal postavit také tak velkou a stejně vypadající loď.“
Emerson: „To je zlé, opravdu by mne zajímalo, kde se tady ty lodě vzaly.“

Výsadkový tým z Odyssey zatím pomalu ale jistě postupoval k Peltacu. Během pěti minut dorazili do Peltacu. V Peltaku se nacházelo mnoho mrtvol, ale také nejvíc trosek replikátorů, které se nacházely na lodi. Hned na to se jeden voják vrhl k ovládání. Podle posledních zpráv tato flotila patřila jak Baalovi, tak i zbylým goauldům, kteří dříve bojovali proti Baalovi.
Následovalo krátké spojení s ostatními veliteli a ti nařídili plnou bojovou pohotovost. Vojáci, co byli přítomni na palubách lodí, byli transportováni na jiné hataky a hlavně na Anubisovy mateřské lodě. Během několika hodin všechny volné týmy prozkoumávaly lodě a zjistily, že všechny ty lodě nejsou v pořádku. Našli mnoho rozbitých krystalů ve strojovnách a to se nikomu nelíbilo.
Emerson vysadil hlavně lidi z Odyssey a nařídil okamžitý odlet na Zemi.
Velení nad touto částí flotily dostal do rukou Plukovník Kleiman. Hned na to Odyssea skočila do hyperprostoru.
Emerson nařídil vymáčknout z pohonu co největší rychlost s možným přetížením motorů. O několik hodin později přiletěli na orbitu Země. Tam se spojil s generálem O‘Neillem.
O‘Neill: „ Emersone, neměli jste tak náhodou letět do galaxie Pegas?“
Emeroson: „Zdravím generále, měli, ale jaksi došlo ke změně plánu.“
O‘Neill: „Jak to myslíte, že došlo ke změně plánu?“
Emerson: „Pane, našli jsme opuštěnou goauldskou flotilu.“
„Proboha jak jste ji našli?“ zeptal se O‘Neill, který se z toho posadil do svého křesla.
Emerson: „Na kraji naší galaxie jsme zachytili podivný signál, proto všechny lodě skočily nedaleko od jedné planety, která měla na povrchu bránu. V prázdném prostoru se nacházela gigantická flotila mateřských lodí.“
O‘Neill: „O kolika lodích že tu mluvíme?“
Emerson: „Senzory zatím zachytily když to rozdělíme napůl, vzejdou z toho dvě obrovské flotily ale pro jistotu bych vás raději transportoval na palubu Odyssey.“
O‘Neill: „Rozumím, za pět minut mne transportujte na palubu.“
Emerson: „Ano, generále.“

Příspěvek 17.1.2016 19:31:25
endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

začínato být trošičku megalomanské
jinak pěkný

Příspěvek 17.1.2016 21:12:58

Odpovědět s citací

Endisku děkuji :)

jsem zvědav co na to poví ostatní :)

Příspěvek 17.1.2016 22:28:01
david-L Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pekne sa to rozbehlo

Příspěvek 18.1.2016 10:03:55
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vsetko najlepsie k 17. narodeninam!
:kapela:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Příspěvek 18.1.2016 10:42:25

Odpovědět s citací

Děkuji Aiwe :)

Příspěvek 18.1.2016 18:19:16
andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Všechno nejlepší, Ondro :kapela:

:sunny:

Příspěvek 18.1.2016 19:05:59

Odpovědět s citací

Děkuji Andoriel :)

Příspěvek 02.2.2016 22:04:45
Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem povídku dočetl a musim říct že je velmi dobrá.
A to jsem si myslel že megaloman jsem já, přesto se mi povídka líbí.

Příspěvek 02.2.2016 22:46:51
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Konečně jsem se dostal k tomu k tomu abych si přečetl poslední díl.
Za A docela by mě zajímalo kde chceš vzít posádky pro ty lodě.
Za B co to je AIM-101 AMMRAM.
Jediné co znam je AIM-120 AMRAAM.
A ačkoliv ty byli používaný v SG je to blbost, ve vesmíru potřebuješ trysky a to jaksi AIM-120 nemá.

Příspěvek 03.2.2016 15:01:54

Odpovědět s citací

Moiky děkuji, myslím si že na tomto fóru je nás víc těch megalomanů :D

Daedale myslím, že jsem se trochu sekl, a myslím že budu muset vydat v nějakém dalším díle dám asi i technické věci co jsem vymyslel. ten díl bude někdy v únoru

Příspěvek 04.2.2016 10:13:29
Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:idea: Vždy môže ísť o upravenú verziu strely pre vesmírny boj. :wink:
Je to na autorovi, a so skutočnou (existujúcou zbraňou to nemusí sedieť na 100 percent). :yes:
:sleepy:

Příspěvek 13.2.2016 19:51:06

Odpovědět s citací

Cestovatelská Flotila- díl jedenáctý

Odyssea, Země

Na Odysseu je transportován generál O´Neill a debatuje s plukovníkem Emersonem. Debata se hlavně týkala obrovské goaldské flotily, která si jen tak stála uprostřed prázdna. Týmy z lodí, zatím obsadili Anubisovy bitevníky, deset lodí třídy Cheops a přes dvacet Hataků. O´Neill se rozhodl, že nasadí všechny jednotky spadající pod SGC a velení Flotily planety Země do akce. Jednalo se i o vysloužilé vojáky, kteří měli něco společného s hvězdnou bránou.
Všechny státy zapojené v projektu poslali své vojáky do akce. Mnoho lodí, které se mohli opravit měli být s Jaffy vyměněny za naqadah zbraňové kvality a ten který se měl využít při stavbě lodí.
Teal´c slíbil, že se bude snažit přijmout do flotily Svobodných Jaffů co nejvíce lodí. Napětí mezi Jaffy rostlo čím dál více od konce války s Orii. Mnoho jaffů se začalo hlásit k Luciánské alianci a přáli si ukončení bojů a připojení k alianci. Další novinkou bylo že se k alianci připojil nový dá se říci klan. Tímto klanem nebyl nikdo jiný než Aschenové. Aschenové získali důvěru zbytku Luciánské aliance a začali se stavbou svých vlastních hataků. Neměli mnoho lodí, zato měli silnou pozemní armádu, ale byla stále menší jak armáda lidí ze Země.
Aschenové do nedávné doby neměli žádné lodě schopné mezihvězdného letu nadsvětelnou rychlostí. V radě Luciánské aliance měly nyní již dvě křesla, neboť zastupovaly šest důležitých světů.

12.9.2009 Atlantida
Cartrová a Sheppard si čtou události co se stali během několika mála dní. Cestovatelská flotila na tom nebyla zrovna nejlíp, a tak se jejich lodě zpravovali vším možným.
Sheppard: „Takže zas flotila nepřiletí včas? A bude se muset někde zdržet?“
Cartrová: „Vypadá to tak, navíc můžem být rádi za to, že jsme do bitvy ani nešli.“
Sheppard: „Jak to?“
Cartrová: „Cestovatelská flotila je na tom tak špatně, že jsme museli poslat Daidalos pro trosky několika Auror, neboť ty cestovatelské lodě jsou létajícími vraky. Dále je tu několik problémů, například McKay mi oznámil, že jedna z cestovatelských lodí je v podstatě vrak. Chtěl ji už rovnou rozebrat, ale dostal se kvůli tomu do hádky s Larrin a Katanou.“
Sheppard: „S Katanou? To zní nějak povědomě.“
Cartrová: „Je to sestra Larrin, jedna z velitelek cestovatelů.“
Sheppard: „Mají i nějaké velitele, a když se řekne Katana tak se mi vybaví samurajský meč.“
Cartrová: „Ano, ale chtěla jsem s vámi mluvit o něčem jiném. Na M7R-327 jste už byli?“
Sheppard: Ano našli jsme tam tu antickou věž, nakonec se z toho vyklubala těžce poškozená městská loď podobná Atlantidě.“
Cartrová: „Daniel si při četbě toho hlášení vzpomněl na události okolo této planety. Prý tam antikové stavěli města, která potom posílali do galaxie Pegas a dalších mini galaxií mezi Idou a Mléčnou dráhou a rovněž k Migdě a Andromedě.“
Sheppard: „To antikové žili ve více galaxiích?“
Cartrová: „Ne tak úplně, ale rozhodně žili i mimo Mléčnou Dráhu a Pegas. Dokonce se to potvrdilo v asgardské databázi nalezl Daniel hned několik zmínek o té planetě, ale jsou dobře kódované, takže nevíme co tam je.“
Sheppard: „Bylo tam více zmínek ohledně té planety?“
Cartrová: „Ještě nevíme, ale zdá se, že to bude náš hlavní úkol mimo událostí kolem Asury. Navíc máme jediné štěstí že tu planetu považují za neosídlenou, proto musíme doufat v to, že na ni replikároři nezaútočí.“
Sheppard: „Dobře tak zatím sestavím tým, který bude zabezpečovat bránu na té planetě, alespoň něco budeme moci lépe chránit než doposud.“
Cartrová: „Problém je ten, že se ta planeta nachází dost blízko Asury a hyperpohon na Aurorách je dost silný, proto bychom tam neměli mít naše lodě.“
Sheppard: „Dobře já sestavím tým, bude mu velet Lorne, můžu jít?“
Cartrová se na něj usmála a řekla: „Můžete“.
Sheppard odešel vyčlenit tým na obranu a zavolal si zároveň i Lorna. Lornovi oznámil že se svým týmem a s rusama půjde zajistit bránu a věž na M7R-237.
O několik minut poději totéž oznámil poručíkovi Alexejovi Kurasovi, který byl z ruské námořní pěchoty. Nařídil mu aby šel pro třicet vojáků a pod velením Lorna odešel na M7R-327. Podporučíkovi který měl na starost logistiku nařídil připravení dostatku raket pro raketomety. Poté okamžitě odešel dopsat několik hlášeních.

Daidalos- nějaká neznámá soustava v galaxii Pegas.-13.9.
Daidalos prozatím sbíral trosky lodí třídy Aurora. Již měl jeden z hangárů plný a nyní sbíral trosky do druhého hangáru. Caldwell zatím na čas odešel z můstku se najíst do jídelny. V jídelně se najedl a napsal několik hlášení co se stalo a tak podobně. Po třech hodinách došel na můstek.
Caldwell: „Jak to vypadá?“
Merseyová: „Pane máme zaplněný téměř celý hangár, myslím že McKay bude mít radost z toho co mu přivezem.“
Caldwell: „Jak to myslíte že McKay bude mít radost?“
Merseyová: „Když jsme měli úplně volný hangár podařilo se nám do něj dát velkou část lodě, a vypadá to, že ta část lodě je nějaký velký kanón.“
Caldwell: „Doufejme, že ho nebudeme muset zničit. Bylo by fajn kdybychom dokázali na Atlantidu nainstalovat tento kanón.

O půl hodiny později
Merseová právě nakládal poslední trosky, které by se do hangáru vlezly, ale najednou se ozvala strašná rána, která otřásla celou lodí.
Meseyová: „Plukovníku máme problém!“
Caldwell: „Co se děje?“
Merseyová: „Víte jak jsem vám oznámila, to že se nám podařilo nalodit ten kanón, tak on se rozlomil na tři části a trochu porušil integritu pláště.“
Caldwell: „Jak moc je to zlé?“
Merseyová: „Myslím že by jsme měli už rovnou odletět na Atlantidu, protože tam budeme chráněni a budeme moci opravit případné škody.“
Caldwell: „Dobře skočte do hyperprostoru.“
Merseyová: „Rozumím“
Daidalos se otočil o sto osmdesát stupňů a skočil do hyperprostoru. Caldwell nechal raději stáhnout personál lodi z hangárů a přilehlých chodeb. Mersyová oznámila Caldwellovi, že hangár se i při letu v hyperprostoru pomaličku rozpadá v místě kde stávalo to obrovské dělo. Cesta hyperprostorem měla trvat ještě hodinu a byl zázrak že se na na Daidalu nepropadla podlaha nikde jinde.

O hodinu později Daidaos přiletěl nad planetu a Caldwell kontaktoval Atlantidu a několik cestovatelských lodí.
Caldwell: „Sam máme tu menší problém, potřebujeme vypustit náklad už tady ve vesmíru. Navíc máme poškozenou integritu hangáru a na různých částech lodě. Byl bych rád kdybyste nám poslali jumpry abychom se mohli evakuovat.“
Cartrová: „Rozumím, pošleme vám všechny jumpry co máme k dispozici.
Larinn vzkaž svým lodím co jsou na orbitě, aby posbírali náklad do svých hangárů.
Larinn: „Rozumím, už se na tom pracuje.“

Daidalos vypustil materiál, a začal přistávat na planetě. Naštěstí se i přes různá poškození povedlo přistát na Atlantidě. Caldwell sdělil, že i Antikové používali různé zbraně na lodích třídy Aurora. Nebyly jen energetické ale také projektilové. Nebyly to však jen drony, ale nějaká záhadná zbraň, která měla za následek, že když přišlo na rozlomení kanónu, tak spadl jediný projektil na podlahu hangáru. Bylo jen jediné štěstí že se nikdo nenacházel v hangáru, protože ta zbraň měla i radioaktivní účinky, celý hangár byl zahlcen radiací. Naštěstí se už nic takového nestalo na zbytku lodě.
Loď měla menší poškození v hangáru a to se povedlo opravit. Naštěstí Daidalos přivezl mnoho materiálu, proto se mohly lodě konečně dát dohromady. Jen ta nejvíce poškozená na tom byla stále zle, a proto se začala pomalu rozebírat aby se z ní udělala nová cestovatelská loď.

Příspěvek 13.2.2016 20:19:49
Major
Major

Odpovědět s citací

Už jsem se začala bát, že rozbiješ Daedala :shock: nadměrným nákladem :D

:bravo: :write:

:bye:

Příspěvek 14.2.2016 12:39:21

Odpovědět s citací

Andoriel tak brzo ho ještě nerozmlátím, ale jednou se to možná stane, další díl se bude týkat daleké budouctnosti pokud nenapíšu další díl sepsat, momentálně my to vychází na takový jeden díl za měsíc. Pokud vydám ten díl co se týká budouctnosti, tak se v něm objeví nová postava, která bude velice ovlivňovat celé dění budouctnosti, avšak bude to dá se říct bezvýznamná osobnost.

Příspěvek 14.2.2016 12:45:56
Major
Major

Odpovědět s citací

Pokud bude ovlivňovat budoucnost, tak zase tak bezvýznamná nebude, i když to tak možná v současnosti bude vypadat :wink:
Už se těším.
No a s Daedalem... počkej, co s ním provedu já :twisted: Vlastně ani nemusíš moc čekat, už to začalo :D

Příspěvek 14.2.2016 19:08:22

Odpovědět s citací

Promiň ale momentálně se snažím přelouskat tu tvou předchozí povídku, ale jaksi se u toho zasekávám, takže si asi přečtu už tu druhou část té tvé povídky, jsem na ni opravdu zvědav :D a prosím aspoň ty Daidala nenič :twisted:

Příspěvek 14.2.2016 22:13:54

Odpovědět s citací

Upravená verze

Řekněme, že když je ten svátek zamilovaných, tedy Valentýn, rozhodl jsem se, že napíšu nějakou dá se říct milostnou báseň. Bohužel nevím zda bude opravdu milostná a už vůbec nevím zda se vám a hlavně dámskému publiku líbit.

Země-Bučovice, Jeden bezvýznamný kluk.(14.2.2016 20:45)

Lásko,
až půjdeš domů,
vzpomeň si na mně.

Až půjdou děti spát,
polib je a řekni jim,
že táta je miluje a myslí na ně.
řekni jim, že se zase jednou vrátí
a že se zase uvidí,
ale ne hned, ne hned.

Má lásko jsi má jedinečná volba.
Jsi krásná jako východ slunce,
inteligentní a odvážná,
jsi tak odvážná jak to jenom jde.
Jsi zkrátka a jasně jedinečná.

Tento kluk zatím netuší že jednou svým pesimistickým postojem dokope
O´Neilla k tomu, že se odtajní program Stargate a tím dá se říct započne velká evakuace Země do galaxie Pegas, Nikdo netuší, že zanedlouho Přijde pohroma, která zničí Zemi
Naposledy upravil Ondra Daške dne 15.2.2016 10:47:33, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Rozepsané/Nové povídky