Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Rozepsané/Nové povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Je neuvěřitelné že i v roce 2021, 10 let po konci poslední plnohodnotné série to tu žije. K Intervention a Enemies. Bylo to krásné čtení a jsem rád, že se to tu objevilo (2. řada). Je to strašná nostalgie, když si vzpomenu, že jsem začal číst tvé příběhy a byl o 10 let mladší a každý týden čekal, až pošleš nový díl. Díky!!

A pokud jde o mě, určitě bych stál aspoň o nějaké poznámky k dalšímu vývoji, pokud bys nechtěl, nebo nemohl, příběh nadále rozvíjet. Mohlo by to při nejmenším zkrátit čekání na nový Stargate project, ve který stále doufám. :D

pal Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

hmm nový stargate project je prý na obzoru, Amazon koupil mgm studio.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

pale, z toho mám práve dosť veľké obavy. Na čo Amazon siahne, to doj... :pst:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Předchozí

Zpět na Rozepsané/Nové povídky