Tohle před časem spammer (btw by Tillion's family: nebyl to čirou náhodou hacker?) (no, to je fakt, ale Naše hochy v SG smazal nějaký aktivní moder a tím mě dostatečně namíchl-až zjistím, kdo to byl, tak ať si mě nepřeje....Klenotka nezapomíná) (btw by Tillion's family: pamatuješ doufám, že tou dobou jsem ještě nebyl moder?... Ruské smrťáka bych se fakt bál) (Já si to velmi dobře uvědomuju )
smazal a nikdo se nemá k opětovnému založení, takže jsem to opět udělala já.
Pište sem o sobě, to co chcete nebo prostě to, co si myslíte, že vás nějak charakterizuje.
Mě počítám většina zná, ale aby se neřeklo, tak pro některé, kteří tu čest ještě neměli
Nedávno mi bylo 24 a studuju pedagogickou fakultu v Ústí nad Labem, obor angličtina-občanka pro 2. st. ZŠ. Jsem ve druhém ročníku, protože jsem ve 23 dostala geniální nápad jít zpět do školy. Ale vy školou povinní neděste se, učit nebudu, celé to dělám jen kvůli státnicím a možná nějakému tomu titulu
Miluju sci-fi a fantasy a ačkoliv knihy mám raději fantasy, u filmů a seriálů dávám přednost sci-fi. Těžko můžu jmenovat něco specificky oblíbeného, snad jen, že mám ráda SGA, Dr.Who, ST...
Můj nejoblíbenější autor je Neil Gaiman, jehož Nikdykde jsem četla asi dvacetkrát. Ovšem ačkoliv dávám přednost urban fantasy, tak Tolkien je těsně druhý
Taky miluju film a všechno kolem, vlastně jsem ho chtěla studovat, ale bohužel to nevyšlo. Mám ráda Kanadský film, čímž jsem se před pár lety dostala k Davidu Hewlettovi a přes něj nakonec k SGA, jíž věčím za to, že se vůbec ještě koukám na SG1.
Píšu pro tenhle web, hlavně teda review a překládám rozhovory. Někdo s překládáním rozhovorů začal, pak se na to vykašlal a tak to spadlo na mě. Ale ne,nestěžuju si, nevadí mi to Mám vlastní stránečku o Davidu Hewlettovi, která je spojená s Projectem. Píšu povídky a snažím se teď napsat něco pořádného, co bych mohla poslat do Ceny Karla Čapka.
To je asi tak všechno....teď vy